Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Το ανήθικο και επικίνδυνο παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ.


Αθήνα, 20 Μαΐου, 2013.

Το ανήθικο και επικίνδυνο παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ.

Του Δημήτρη Χρυσικόπουλου, Αντιπροέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.  

Που είμαστε σήμερα;

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η τριπροδοτική κυβέρνηση, μέσα από ψέματα επί ψεμάτων, κατάφερε να σφετεριστεί την εξουσία. Ένας χρόνος με χιλιάδες αυτοκτονίες, δεκάδες χιλιάδες μεταναστεύσεις, εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις. Ένας χρόνος που βούλιαξε την Ελλάδα και τους Έλληνες ακόμα περισσότερο στην απόγνωση και τη μιζέρια.

Σήμερα όλοι μας, ακούμε τα ευχάριστα νέα για το φώς στην άκρη του τούνελ από τα βοθροκάναλα του συστήματος, και σκεφτόμαστε, είτε ότι ζούμε σε άλλη χώρα, είτε ότι τελικά έχουμε πείσει το σύστημα, για το πόσο ηλίθιοι είμαστε.

Σήμερα ακούμε τις θριαμβολογίες «περί αναβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας» από «σκουπίδι» σε «σκουπίδι μείον». Θριαμβολογίες που σου δίνουν ολοένα και εντονότερα την αίσθηση, πως απευθύνονται σε κρετίνους.

Σήμερα ακούμε διθυράμβους περί της «απόλυτα επιτυχημένης επίσκεψης Σαμαρά στην Κίνα». Λες και είμαστε βόδια στο παχνί, και δεν μπορούμε να δούμε και μόνο τις φωτό να μας δείχνουν, απελπισμένα και απογοητευμένα τα μέλη της αποστολής, από τα μηδενικά αποτελέσματα της.

Τι κάνει η κυβέρνηση;

Βεβαίως το έργο που ανέλαβε και που δεν είναι άλλο από τον κατακερματισμό της πατρίδας μας και το ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Αυτή τη φορά η γερμανική διοίκηση πρέπει να αισθάνεται τυχερή, γιατί εκτός από καλούς μπιστικούς βρήκε και ανθρώπους που, όπως υπόσχονται, ίσως ολοκληρώσουν το έργο τους νωρίτερα.

Αυτή τη φορά, δεν χρειάστηκε Γκεστάπο, SS, Τάγματα Ασφαλείας, κουκουλοφόρους καταδότες. Της τα πρόσφεραν όλα αυτά δωρεάν οι απόγονοι των Μαυροκορδάτων, των Κωλέτηδων και των Τσολάκογλου. Σε αγαστή αυτή τη φορά συνεργασία με τους απογόνους των Σιάντων, των Ζαχαριάδηδων και των Κολιγιανναίων.

Τι κάνει η αντιπολίτευση;

Στον χρόνο αυτό, ακόμα και μετά από τη βιαιότερη δημοσιονομική προσαρμογή (κατά πολλούς οικονομολόγους) στην ιστορία της ανθρωπότητας, η αντιπολίτευση στο σύνολο της εξακολουθεί να τιτιβίζει ανέμελα, αντιπολιτευτικές «ατάκες» και «κόντρες». Αντιπολιτευτικές εκδηλώσεις και πορείες στα πλαίσια μιας επαναστατικής γυμναστικής και μέχρι εκεί. Μια  «αντιπολίτευση» που θα κάνει το παν για να αναλάβει την εξουσία όταν πάρει εντολή, αλλά και που δε θα κάνει τίποτα μέχρι η κυβέρνηση αυτή να ολοκληρώσει το έργο της, δηλαδή το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της συνεργασίας του συνόλου της «αντιπολίτευσης» με την τριπροδοτική κυβέρνηση και το σύστημα ήταν η άμεση και αποτελεσματική συνεργασία τους  με αυτό, προκειμένου να αποτρέψουν την απεργία της ΟΛΜΕ, ώστε να διεξαχθούν κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις. Η «μεγάλη επιτυχία» της διεξαγωγής των εξετάσεων, προβλήθηκε με περηφάνια από τα μέσα του συστήματος. Η ακόμα όμως μεγαλύτερη επιτυχία της απόλυσης 10.000 αναπληρωτών καθηγητών σκεπάστηκε από ένα πέπλο σιωπής.

Είμαστε κοντά στην ώρα αλλαγής φρουράς;

Μάλλον ναι. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται, μετά τα ταξίδια του Τσίπρα σε Αμερική και Γερμανία, όπου έδωσε τα διαπιστευτήρια του στους αφέντες της Ελλάδας και έλαβε το χρίσμα του επόμενου κοτζαμπάση του προτεκτοράτου που οι κινέζοι αποκαλούν Σι Λα.

Τα ξένα ΜΜΕ του συστήματος έχουν ήδη αρχίσει να πλέκουν το εγκώμιο του νέου έπαρχου.  Αλλά και οι εδώ συναντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον άλλοτε άσπονδο εχθρό του, τον εθνικό μας εργολάβο και μεγαλοκαναλάρχη Μπόμπολα, προϊδεάζουν τους πάντες για την επερχόμενη προβολή του νέου μεγάλου ηγέτη, που γέννησε ο τόπος ετούτος.

Τι γίνεται όμως με τα ψηφαλάκια, όταν έρθει η ώρα των εκλογών;

Η αλήθεια είναι ότι με τέτοια αντιπολιτευτική πολιτική, αλλά και με τόσες πολλές, φορές αντικρουόμενες συνιστώσες υπάρχει πρόβλημα. Από κρατικιστές μέχρι αριστεροκουλτουριάρηδες και ελευθεριακούς διεθνιστές, ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που ο λαός αποκαλεί «κακό συναπάντημα».

Ύστερα από έναν ακόμα χρόνο ισοπέδωσης των πάντων στη χώρα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει δεύτερο κόμμα στις δημοσκοπήσεις (ή πρώτο με ισχνή διαφορά σε κάποιες από αυτές) με πρώτη τη ΝΔ του πρώην ΠΟΛΑΝ και νυν ΠΑΡΤΕΤΑΟΛΑ πρωθυπουργού. Όμως στις εκλογές βουτάει την εξουσία αυτός που είναι ψηλότερος. Και εφόσον κάποιος δε μπορεί να ψηλώσει περισσότερο από μόνος του, του μένει μόνο μία λύση: Να κοντύνει τα ποδάρια του αντιπάλου… Και εδώ εμπλέκεται το… θεοσεβούμενο κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Από πού παίρνει ψηφαλάκια η ακροδεξιά;

Χωρίς πολύ σκέψη μπορούμε να απαντήσουμε κατηγορηματικά ότι αντλεί ψήφους από τον χώρο της δεξιάς. Στη κυριολεξία ξεβράκωσε από ψηφοφόρους το κόμμα του μπάρμπα Γιώργη Καρατζαφέρη, ο οποίος αποδείχθηκε ένας πρώτης τάξεως πρόεδρος…στις κωλοτούμπες. Η κίνηση της ΝΔ να τον επαναφέρει στις τάξεις της, με σκοπό να επιστρέψουν μαζί με αυτόν και κάποιες χιλιάδες ακροδεξιοί ψήφοι είναι a priori αποτυχημένη. Οι ψηφοφόροι που θα τον ακολουθούσαν δε γεμίζουν ούτε δύο πούλμαν.

Η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής λοιπόν θα γίνει μέσα από τη δεξαμενή της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης αλλά κυρίως από τη δεξαμενή των Νεοδημοκρατών. Κάθε ψήφος που θα μετακομίζει από τη ΝΔ στη Χρυσή Αυγή είναι κέρδος για το κόμμα με τη νεοναζιστική/νεοπαγανιστική πολιτική καταγωγή, αλλά ακόμα μεγαλύτερο κέρδος για τον ΣΥΡΙΖΑ που θα βλέπει τον αντίπαλο του να κονταίνει…

Το ζητούμενο λοιπόν και για τους δύο είναι η δημιουργία των συνθηκών, που θα δυναμώσουν, αρχικά δημοσκοπικά και σε δεύτερη φάση εκλογικά, τη Χρυσή Αυγή.

Το πρώτο πείραμα

Το πρώτο πείραμα που έγινε ήταν εκείνη η εκπομπή με το περίφημο χαστούκι. Η παρουσίαση του γεγονότος δεν εστιάστηκε στο ότι κάποιος ανεγκέφαλος νεαρός χαστούκισε μία γυναίκα (επαναλαμβάνω μία γυναίκα), η οποία στα χρόνια θα μπορούσε να ήταν και μητέρα του, αλλά στο ότι κάποιος αντιδρά με οργή απέναντι στις σαχλαμάρες που ακούμε εδώ και πολλές δεκαετίες από την αριστερά.

Το πείραμα κρίθηκε απολύτως επιτυχημένο και η Χρυσή Αυγή, ήταν εκείνη που κέρδισε τις εντυπώσεις, οι οποίες και μεταφράστηκαν σε ψηφαλάκια στις εκλογές του Ιούνη. Η παρουσία βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή, η οποία και υποβοήθησε στην εκκίνηση της αντιδικίας και στην εξέλιξη των γεγονότων, δεν μοιάζει να ήταν τυχαία. 

Επιτέλους, ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την διακαώς αναζητούμενη από τους «αριστερούς» αποτελεσματική μέθοδο αύξησης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.

Μια μέθοδο, τόσο απλή όσο και παλιά, που δοκιμάστηκε αποτελεσματικά στο παρελθόν και όποτε τα συμφέροντα, διεθνή και εγχώρια, στόχεψαν στη πόλωση της ελληνικής κοινωνίας: Όσο συσπειρώνεται κόσμος γύρω από τις φασίζουζες επιλογές της Χρυσής Αυγής, τόσο θα μεγαλώνουν τα ποσοστά της δήθεν αντιφασίζουσας «αριστεράς».

Με το μεγαλύτερο φυσικά θύμα της όλης υπόθεσης, τον ιστορικό Πατριωτισμό, αυτόν που γέννησε όλα τα ριζοσπαστικά δημοκρατικά κινήματα στον τόπο μας, από την Παλιγγενεσία και εντεύθεν.  Αυτόν που εκφράζεται κυρίως σήμερα από το Πατριωτικό Μέτωπο, το οποίο οι «προοδευτικάριοι» κάθε λογής και είδους, επιχείρησαν συστηματικά και με μέθοδο, πάντα  με το γκαιμπελικό, «λέγε ψέμματα συνέχεια, στο τέλος κάτι θα μείνει» να τον «τσουβαλιάσουν» επικοινωνιακά τουλάχιστον, με τους νεοναζί, τους φασίστες και τους εθνικοσοσιαλιστές. Με αποτέλεσμα, ο προοδευτικός κόσμος στον οποίο απευθύνεται το Κίνημα, να φοβάται κυριολεκτικά να το προσεγγίσει, προτιμώντας τη βολική ετικέτα του «αριστερού», γενικώς και αορίστως φυσικά, χωρίς κανέναν νόημα και κενού περιεχομένου.

Το δεύτερο πείραμα

Ήταν μια ακόμα βαρετή συνεδρίαση της βουλής. Το παιχνίδι και πάλι στημένο και από πριν ξεπουλημένο: Ο Τσίπρας «έλουσε» τη Χρυσή Αυγή και στη συνέχεια έλαβε τον λόγο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να απαντήσει.

Όταν όμως χρησιμοποίησε τη προσβλητική και χυδαία (;) έκφραση «Mr. Tsipras», επενέβει ο πρόεδρος (που εντελώς τυχαία είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), του αφαίρεσε τον λόγο και κάλεσε τον φρούραρχο να τον πετάξει έξω. Ο Δραγασάκης είναι αρκετά έξυπνος άνθρωπος και γνωρίζει ότι δε μπορείς να πολεμήσεις τον φασισμό με φασιστικές μεθόδους. Γνώριζε εκ των προτέρων ότι μία τέτοια συμπεριφορά θα ενισχύσει την εικόνα, της «καταδιωκόμενης» πλέον από το σύστημα Χρυσής Αυγής, προσφέροντας της μεγαλύτερη λαϊκή συμπάθεια και  στο μέλλον ακόμα περισσότερα ψηφαλάκια. Δηλαδή το ζητούμενο…

Όπως λοιπόν και στο πρώτο πείραμα, θα δούμε τη Χρυσή Αυγή να κερδίζει τις εντυπώσεις με τη βεβαιότητα ότι ακόμα περισσότερα ψηφαλάκια θα φύγουν από το σακί της ΝΔ, κάνοντας της ακόμα κοντύτερη. Ο Αλέξης, αρχίζει να ψηλώνει σιγά σιγά.

Τα επόμενα πειράματα

Αφού τα πειράματα έχουν απτά αποτελέσματα, αναμένουμε προσεχώς τη μεγάλη «κόντρα» μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο μεγαλύτερη είναι η κόντρα αυτή, τόσο πιο δυνατή θα γίνεται η Χρυσή Αυγή και τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είναι οι υπεύθυνοι πολιτικού σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι συμβεί από εδώ και πέρα, δεν είναι τυχαίο. Είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και εφαρμογής μιας ανίερης μυστικής συμμαχίας. Για τα ψηφουλάκια του λαουτζίκου και τη κατάκτηση της εξουσίας. Τύφλα να' χει ο Μακιαβέλι…

Μα είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Ήταν το Γενάρη που μας πέρασε, όταν ακούσαμε τον Τσίπρα σε μια συνέντευξη στη τηλεόραση να δηλώνει ότι προκειμένου να σώσει στη πατρίδα του θα συνεργαζόταν ακόμα και με τον διάβολο. Εάν δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τον διάβολο, θα είχε κάποιο πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Μιχαλολιάκο, που στο κάτω-κάτω της γραφής δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας απλός υπηρέτης του εωσφόρου; Και μάλιστα με βούλα αυτή τη φορά, αν λάβουμε υπ' όψη μας τους κεραυνούς που εξαπολύει εναντίον της ΧΑ, ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

Ένα μας μένει να ευχηθούμε:

Μακάρι ο Θεός να μας λυπηθεί, γιατί ο Λαός, δεν φαίνεται ακόμη να χαμπαριάζει τι του στήνουν…

Πατριωτικό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)