Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ



ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 447 22.05.2013



Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ  3 ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
Και το Παρακαταθηκών μέσα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μέσα κατά της παρακράτησης μισθού
Το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου με δύο αποφάσεις του τον Απρίλιο του 2013, χωρίς όρους καταβολής ούτε ενός ευρώ ανέστειλε προσωρινά καταδιωκτικά μέτρα, μέχρι να εξετάσει εκ νέου μετά από δύο σχεδόν χρόνια, τη δυνατότητα καταβολής των αιτούντων μηνιαίων δόσεων προς τις πιστώτριες τράπεζες.

Το Ειρηνοδικείο Καλλιθέας με προσωρινή του διαταγή περιόρισε το ποσό που υποχρεωνόταν μέχρι τότε να καταβάλει η αιτούσα στην ενυπόθηκο δανείστρια.
Ακόμη περιόρισε την κράτηση από το μισθό που της έκαναν βάσει του δανειστικού συμβολαίου που είχε συνάψει, το ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ από τα 170 στα 30 ευρώ και επίσης περιόρισε με την ίδια αιτία το ποσό που παρακρατούσε το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, από τα 125 στα 30 ευρώ, μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης  το 2021.
        
Οι κόποι του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ μετά και από την επιτυχία της Συλλογικής Αγωγής για τα ψευδοτέλη κυκλοφορίας που είναι φόρος κατοχής αυτοκινήτου, για το χαράτσι Στουρνάρα, για την Ολυμπία Οδό, για την Κάρτα Πολίτη και για την υποχρεωτική Δωρεά Οργάνων που καταθέτει σύντομα, αποδείχθηκε ότι συνεχίζουν να αποζημιώνονται ηθικά, μετά την ορειβασία που υποχρεώνουν όλους τους Έλληνες και οι 300 μαζί εκπρόσωποί μας στο Κοινοβούλιο.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.


Τα δικαστήρια της Υπαίθρου δικάζουν δίκαια τις παράλογες τράπεζες και ανακουφίζουν τους υπερχρεωμένους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)