Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Χ. Θεοχάρης: Οι τράπεζες θα στείλουν στην εφορία τα στοιχεία για τους τόκους του 2012 (!)

Χ. Θεοχάρης: Οι τράπεζες θα στείλουν στην εφορία τα στοιχεία για τους τόκους του 2012
Τα στοιχεία για τους τόκους του 2012 θα δοθούν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων από τις ίδιες τις τράπεζες, σύμφωνα με απόφαση που πήρε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Σε ό,τι αφορά τον διαχωρισμό που θα γίνεται όταν υπάρχει συνδικαιούχος σε τραπεζικό λογαριασμό, ο κ. Θεοχάρης διευκρίνισε ότι θα αποφασίζουν οι ίδιοι οι φορολογούμενοι ποιος από τους συνδικαιούχους θα δηλώσει τους τόκους.
Επιπλέον, όπως είπε, δεν παίζει ρόλο σε ποιο όνομα εκδίδεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ, αλλά το αν έχει πληρωθεί το ΕΕΤΗΔΕ (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών) που συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113051898

Από: justiceforgreece.wordpress

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
το τραπεζικό απόρρητο το γνωρίζει ο κύριος Θεοχάρης ; τα δικαιώματα των πολιτών και το Σύνταγμα της Ελλάδος το γνωρίζει ο αποτυχημένος τεχνοκράτης που εργαζόταν σε δύο εταιρείες που κατάρρευσαν οικονομικά, τώρα έγινε υπεύθυνος Δημοσίων Εσόδων και μας απειλεί ότι όποιος χρωστά στο Δημόσιο θα τα αρπάζουν από τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Διατηρήστε τα χρήματα σας στις τράπεζες, να σας φορολογούν, να σας τα αρπάζουν, να σας εκβιάζουν, να σας παρακολουθούν και να σας φακελώνουν ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)