Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ


Παραλάβαμε αυτή την φωτογραφία από φίλο αναγνώστη του ιστολογίου μας με τίτλο:  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! .

Επειδή κυκλοφορεί παραπληροφόρηση και προπαγάνδα στο διαδίκτυο ελέγξαμε στην επίσημη σελίδα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως αν υπάρχει κάποιο ΦΕΚ στις 7 Ιανουαρίου 2013.




Τα ευρήματα μας ήταν ότι αυτή η φωτογραφία αναφέρεται στο ΦΕΚ Α’ – 3  με ημερομηνία 8/1/13.
Η αναγραφή Βερολίνο, 7 Ιανουαρίου 2013 τι σκοπό έχει; Να δείξει ότι βρισκόμαστε σε Γερμανική Κατοχή ή είναι επίδειξη δύναμης των Γερμανών. Θα μας πείτε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κάρολος Γρ. Παπούλιας βρισκόταν στην Γερμανία κι από εκεί υπέγραψε το ΦΕΚ, μα κανένα ΦΕΚ δεν υπογράφεται, αλλά ακόμα και έτσι να είναι θα μπορούσαν να περιμένουν μία –δύο ημέρες να γυρίσει ο Πρόεδρος στην Ελλάδα, ή μήπως στο Βερολίνο ήταν και ο υπουργός  Ανάπτυξης, ο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ο Περιβάλλοντος Ενέργειας κλπ.

Θεωρούμε ότι δεν έγινε τυχαία αφού περνάνε το μήνυμα ότι μας ελέγχει η Γερμανία, ότι γίναμε Γερμανική αποικία. Μας έβαλαν στην ψηφιακή τηλεόραση Γερμανικά και Γαλλικά κανάλια, λένε ότι υπογράφουν την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως από το Βερολίνο, η Μέρκελ αποφασίζει το μέλλον μας και μάλιστα γνωρίζει τόσο καλά τους Έλληνες που αναφέρεται σε εμάς, σαν τεμπέληδες, κλέφτες και φοροφυγάδες. Έχουμε και τον ΟΤΕ που είναι Γερμανικός και πολλά άλλα, μήπως έφτασε ο καιρός να κάνουμε ένα γενικευμένο μποϊκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα; Γιατί σε λίγο αν δεν αντιδράσουμε θα μας αναγκάσουν να μιλάμε Γερμανικά καθώς και τα ΦΕΚ θα τυπώνονται σε δύο γλώσσες Ελληνικά και Γερμανικά.
Τέλος έχουμε να επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει η μεγάλη σφραγίδα του κράτους όπως αυτή που ακολουθεί από άλλο ΦΕΚ, κι αυτό παράλειψη είναι;
Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους.

Αθήνα, 11 Απριλίου 2012

Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ


Το ΙΝΚΑ έχει εκδόσει ΔΤ:

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)