Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΙΝΚΑ: κε Δένδια, η κλιμάκωση της εγκληματικότητας βοηθά στην καταστολή υπέρ των δανειστών της χώρας??



ΙΝΚΑ – ΔΤ 385 03.01.13
Εγκληματικότητα Εκτός Ορίων κύριε Δένδια.
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τι εννοείτε, η μήπως κοροϊδεύετε χωρίς ενδοιασμό, ντροπή.
Καταιγίδα ληστειών, εγκλημάτων, πλήρες ξεφρένιασμα των ευρισκομένων στο μεταίχμιο της σχιζοφρένειας, βιασμοί και καύση κοριτσιών έξω από το σπίτι τους και σε καφενεία, εκτελέσεις καταστηματαρχών από ληστές και,… με γεωμετρική συνάρτηση φουντώνει ο κυκλώνας της Παράλυσης της Προστασίας του Πολίτη.
Η κάθε κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί, διευθυντές και λοιποί υπεύθυνοι, έχετε υποχρέωση Προστασίας του Πολίτη, όχι κατ ευφημισμό, με τον εγκληματικό εφησυχασμό που το πράττετε σήμερα, αλλά με πρακτικό αποτέλεσμα, άλλωστε για αυτό πληρώνεστε.
Αν δεν μπορείτε όσοι είστε αρμόδιοι να εφαρμόσετε την συμφωνημένη Προστασία του πολίτη, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, χωρίς καθυστέρηση.   
Κάθε καθυστέρηση, προσθέτει, γεωμετρικά, εγκλήματα, ληστείες, συναινετικούς !!! η εικονικούς βιασμούς και καύσεις  κοριτσιών δίπλα στο σπίτι τους και στα καφενεία.
Αν θεωρείτε υπερβολή την καταγγελία μας, ότι είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για την καταιγίδα εγκληματικότητας και το ξεφρένιασμα, των μέχρι χθες εν υπνώσει σχιζοφρενών και διαταραγμένων, ρωτήστε τις ειδικές υπηρεσίες σας και θα σας πουν, ότι, το ΧΑΟΣ που πρότεινε ξεκίνησε και εφάρμοσε ο κος Παπανδρέου, θρέφει την σχιζοφρένεια αλλά και ξεφρενιάζει σταδιακά ακόμα και τους ποιο αυτοελεγχόμενους !!! λογικούς !!! συμπολίτες μας.
Το ΙΝΚΑ είναι υποχρεωμένο, μετά την καταιγίδα τηλεφωνικών καταγγελιών για την ανασφάλεια, τις ληστείες, τις κλοπές και την εγκληματικότητα που κυριαρχεί από άκρου σε άκρο σε όλη την Ελλάδα, να καταγγείλει δημόσια για ανεπάρκεια και αμέλεια, που προάγει την εγκληματικότητα, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κον Δένδια και όλα τα συναρμόδια άτομα κάτω ΚΑΙ ΠΑΝΩ από εκείνον και σε όλη την κυβέρνηση.
Το μετά τον βιασμό και καύση γυναίκας άλλος βιαστής στο καφενείο να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους όμως με ατράνταχτο άλλοθι, χωρίς κράτηση της γυναίκας, μοιάζει σαν επόμενη καύση, όπως η προηγούμενη, ήταν αποτέλεσμα απαλλαγής του μεγαλόσωμου  τρελού της Ξάνθης, με δήλωση στο δικαστήριο της προηγούμενης βιασθείσας, ως παρεξήγηση.
Για σοβαρευτείτε Δικαστές και Αστυνόμοι, και Υπουργοί, περαστικοί και ανέμελοι.
Μπορεί οι φονιάδες και οι ληστές να σας ξεχωρίζουν από τα υποψήφια θύματά τους, αλλά αυτό, αποτελεί, εξ αντιδιαστολής κατάχρηση εξουσίας.
Ζητούμε, επειδή αλλιώς θα κλιμακώσουμε την Δημόσια Καταγγελία μας, να ενεργήσετε σε όλα τα σημεία της χώρας Αστυνομία και Δικαιοσύνη, την άμεση καταστολή και περιορισμό της εγκληματικότητας, πρακτικά και λογικά, χωρίς συλλογισμούς και δικονομικά τερτίπια.
Να ελέγχονται όλες οι Δικαστικές Αποφάσεις και συμπεριφορές διευκόλυνσης σε επόμενα εγκλήματα.
Να ελέγχονται οι Αστυνομικοί υπάλληλοι όλων των βαθμών, με Αρνητικό κριτήριο αξιολόγησης για την προαγωγή τους, η εγκληματικότητα της περιοχής αρμοδιότητάς τους. ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Εκτός αν, η κλιμάκωση της εγκληματικότητας βοηθά στην καταστολή υπέρ των δανειστών της χώρας, όπως πολλοί, κακόπιστα, θα σχολιάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)