Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η πένθιμη καμπάνα «του προαναγγελθέντος θανάτου», ξαναχτυπά.

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2013.
Η πένθιμη καμπάνα «του προαναγγελθέντος θανάτου», ξαναχτυπά.
Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Χτυπά και πάλι η πένθιμη καμπάνα του προαναγγελθέντος θανάτου, της δόλιας της Πατρίδας μας και του δυστυχέστερου Λαού μας. Το σχοινί της, λες από τραγική ειρωνεία, αυτή την φορά το κρατά ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα.
Σαν από μια κατάρα παλιά, σε τούτον δω τον τόπο της «φαιδράς πορτοκαλέας», οι σάπιοι, οι φελλοί και οι παλαβιάρηδες, τραβούν από το πόδι στον τάφο, τον μαγεμένο τούτον τόπο, που γέννησε ότι φωτεινότερο διαγράφτηκε στην ιστορία του παγκόσμιου πολιτισμού.
Και οι ελάχιστες εναπομείνασες φωνές, ούτε που ακούγονται πια, μέσα στον ορυμαγδό των εξαρτημένων στο αλκοόλ και στις ουσίες ΜΜΕανθρώπων, τις κοινοτυπίες των μισότρελων «αριστερών», τις ηλιθιότητες των κρετίνων «ακροδεξιών», τα μουρμουρητά των δεκάδων πια χιλιάδων εξαθλιωμένων ελληνόφωνων ζητιάνων.
Και σαν καβάφεια «ιδανική φωνή και αγαπημένη, τη νύχτα μακρινή που σβήνει», μέσα από τα βάθη των αιώνων, η φωνή του σοφού παππού, του Πλήθωνα του Γεμιστού, να θυμίζει πως ο εφιάλτης, ανοίγει και πάλι διάπλατα, την πόρτα της προδοσίας.
Ακούστε την αδέλφια:
Πατριωτικό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)