Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Χάκερς επιτέθηκαν στο Εθνικό Τυπογραφείο

Θύμα επίθεσης έπεσε το Ελληνικό Εθνικό Τυπογραφείο όταν στην ηλεκτρονική του σελίδα εισχώρησαν Βραζιλιάνοι χάκερς.
Λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου η ιστοσελίδα το Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr) δέχθηκε αλλοίωση, ενώ για αρκετή ώρα εμφάνιζε την εξής εικόνα:
Σύμφωνα με το protothema.gr, oι χάκερς με την επωνυμία «HighTech Brazil HackTeam» έχουν «πλούσιο» παρελθόν μιας και έχουν εξαπολύσει επιθέσεις σε σημαντικές ιστοσελίδες, ενώ η χάρη τους φτάνει μέχρι και την Ιντερπόλ.
 
πηγή: protothema.gr
 

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Η ανικανότητα να ελέγξουν το διαδίκτυο από τους χάκερ αλλά και από τους ιδίους βάζει σε κίνδυνο εκατομμύρια πολίτες της χώρας μας με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αλλά και το φακέλωμα του Υπουργείου Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)