Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Γ. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

.
●  Βρε γκαντεμιά κι αυτό το 2013.  Δεν πρόλαβε να πάει στο σπίτι του στα Χανιά, ο αιωνόβιος δεινόσαυρος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,  έπεσε στην ταράτσα κι έσπασε το πόδι του. Με το που μπήκε το 2013 επαληθεύτηκε αυτό που λέει ο λαός ότι ο γέρος θα πάει ή από πέσιμο ή από χ....... Τώρα αν ο καντέμης πάει κι από τα δύο, θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο κ. Μητσοτάκης μεταφέρθηκε επειγόντως, την ίδια μέρα, σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται.  Καλή ανάρρωση κ. πρόεδρε.

●  Χιλιάδες συντάξεις μαϊμού έπαιρναν από ασφαλιστικά ταμεία, για αρκετά χρόνια, πολλά τρωκτικά αυτής της χώρας.  Αυτά τα ελεεινά και τρισάθλια υποκείμενα στοίχισαν στον ελληνικό λαό , με τις συντάξεις μαϊμού, κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Ντροπή σας κηφήνες αυτού του τόπου. Και σε αυτές τις περιπτώσεις οι δικαστικοί λειτουργοί πρέπει να είναι αμείλικτοι.

●  Χρόνια πολλά, καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, δύναμη και ευτυχία.  Ας είναι επιτέλους αυτή η χρονιά, η ευλογημένη, διαρκώς εξεγερμένη, μήπως και συνετιστούν τα λαμόγια, οι πολιτικοί, οι πουλημένοι.

●  Ελπίζουμε και ευχόμαστε το 2013 να οδηγήσει στον Κορυδαλλό όλους αυτούς τους προδότες που έχουν κάνει έναν λαό να ξεχνάει ακόμα και τα ...Χριστούγεννα.

●  Ο λαός περιμένει να οδηγηθούν στον Κορυδαλλό όσων τα ονόματα βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ.  Έχει κάποιος αντίρρηση από εσάς που κυβερνάτε ;

●  Νέα μέτρα, νέους φόρους, νέες περικοπές, νέα μνημόνια μας επιφυλάσσει το 2013. Όπως καταλαβαίνετε  μέσα στον καινούργιο χρόνο, δηλαδή το 2013, όλοι θα πάρουμε από ...τρία.

●    Δεκάδες αναγνώστες αυτής της στήλης με τηλεφωνήματά τους στη στήλη μας, ζητούν να οδηγηθούν σε ειδικά ή και ποινικά δικαστήρια, για οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του Δημοσίου και της χώρας, οι Γιάννος Παπαντωνίου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Βουλγαράκης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Προκόπης  Παυλόπουλος, Γιώργος Σουφλιάς, Γιώργος Σούφας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γιώργος Καρατζαφέρης, Δημήτρης Αβραμόπουλος,  Κώστας Χατζηδάκης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Ντόρα Μπακογιάννη, Ευάγγελος Βενιζέλος και πολλοί άλλοι των οποίων τα ονόματα μας διαφεύγουν.  Σύμφωνα με τις καταγγελίες των αναγνωστών μας, όλοι αυτοί έχουν πλουτίσει παράνομα, έχουν εγκληματήσει , ως πολιτικά πρόσωπα, σε βάρος του ελληνικού λαού και πρέπει να λογοδοτήσουν  ενώπιον Θεού και ανθρώπων σε ειδικά ή ποινικά δικαστήρια της χώρας. Εμείς ως ελεύθεροι δημοσιογράφοι μεταφέρουμε τις καταγγελίες και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

●  Πολλά και διάφορα ακούγονται για τον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς κ. Σάλλα. Για παράδειγμα , πολλοί ερωτούν να μάθουν  τι παιχνίδι παίχτηκε με την αγορά ακινήτων και συγγενείς του.  Ρωτούν επίσης να μάθουν τι παιχνίδι παίχτηκε μεταξύ του κ. Σάλλα και συγγενών του. Ρωτούν επίσης να μάθουν τι παιχνίδι παίχτηκε μεταξύ Σάλλα, συγγενών και εταιρειών, μέσω των οποίων πωλούσαν τα ακίνητα, αντί πολλών εκατομμυρίων ευρώ.  Έχουμε ολόκληρο φάκελο στη διάθεσή μας και πολύ σύντομα θα αποκαλύψουμε και λεπτομέρειες.

●  Τι έγινε εκεί στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, ρε παιδιά; Ο μέχρι πρότινος, πρόεδρος της Αγοράς, Κώστας Ξυλούρης, τους έφταιξε ;  Αυτόν τον άνθρωπο που για δύο και πλέον χρόνια υπηρέτησε στην Αγορά με αξίες, ηθική, αξιοπρέπεια, εντιμότητα, συναδελφικότητα, αλληλεγγύη, βρήκαν ν’ αλλάξουν οι υδροκέφαλοι και ανεγκέφαλοι της σημερινής εξουσίας ; Πήγε κάποιος απ΄αυτούς ποτέ στην Αγορά να ρωτήσει τι σημαίνει Κώστας Ξυλούρης ; Πήγε ποτέ κάποιος απ΄αυτούς να μιλήσει με εργαζόμενους στην Αγορά τι σημαίνει Κώστας Ξυλούρης ;  Που τέτοια ευαισθησία... Απλά οι ανεγκέφαλοι και τα ανδρείκελα των αρμόδιων υπουργείων είπαν μια μέρα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» και έβαλαν στην θέση του Κώστα Ξυλούρη δικό τους φερέφωνο. Κατά τ’ άλλα, «ζήτω» η ελληνική Δημοκρατία.

●  Τέρμα στην ασυλία των υπευθύνων για τα χάλια της χώρας και την ατιμωρησία των ισχυρών , είπε μεταξύ άλλων, στη διάρκεια των γιορτών, ο πρωθυπουργός Αντώνης  Σαμαράς.  Μη μας απειλείτε , τόσο ξαφνικά, γιατί θα τρομάξουμε κύριε πρωθυπουργέ.  Πέρασαν έξι και πλέον μήνες από τότε που ορκιστήκατε πρωθυπουργός της χώρας αλλά τα υπουργάκια σας και οι χαϊδεμένοι σας δεν βλέπουμε να ενοχλούνται. Για πια ασυλία και πράσινα άλογα μας μιλάτε ;

●  Από καιρό φωνάζαμε να βάλετε χειροπέδες και να οδηγήσετε στον Κορυδαλλό τον απατεώνα Γιώργο Παπακωνσταντίνου αλλά εμείς τα λέγαμε , εμείς τ΄ακούγαμε. Γεγονός είναι ότι τρέμουν πολλοί, τώρα με την λίστα Λαγκάρντ, ότι θα βρεθούν στα εδώλια των ποινικών και αστικών δικαστηρίων της χώρας.  Ο λαός αυτή την φορά δεν θα συγχωρέσει καμία ολιγωρία, καμία χάρη, καμία εξαίρεση, κανένα ρουσφέτι.   Είναι πανέτοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

●  Τι γίνεται εκεί στην Ρόδο, ρε παιδιά ; Διαβάσαμε ότι είναι ένας από τους πιο χρεωμένους δήμους αυτής της χώρας.  Ακόμα δεν πήγε εισαγγελέας εκεί ;

●  Ο αρχιαπατεώνας, όπως τον αποκαλούν, Γιάννος Παπαντωνίου, θυμήθηκε τώρα ότι το 1.300.000 το έχουν η γυναίκα του, η κουμπάρα του και λοιποί συγγενείς.  Ο ίδιος, που άραγε  να έχει τα υπόλοιπα εκατομμύρια :  Γιατί κύριοι εισαγγελείς τον Γιάννο Παπαντωνίου τον αφήνετε ακόμα έξω ;

●  Καιρός :  Ανοίξτε τον Κορυδαλλό, να μπούν οι απατεώνες μέσα. Η λίστα Λαγκάρντ κάτι ξέρει. Ας το μάθει επιτέλους και ο λαός.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)