Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Θα γεμίσουν τα ταμεία των πολιτικών κομμάτων

Βουλη-κομματαΠερί τα 7.720.000 ευρώ θα εισπράξουν τα πολιτικά κόμματα από τη τρίτη δόση για το 2012,  σύμφωνα με κοινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.
Όπως αναγράφεται στην απόφαση, το ποσό θα διατεθεί ως η γ’ δόση του 2012, κατά τα πλαίσια της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, για την οικονομική τους ενίσχυση και ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.

Σύμφωνα με την απόφαση, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 3.107.705 ευρώ, η ΝΔ 2.429.469 ευρώ, το ΚΚΕ 746.737 ευρώ, ο ΛΑΟΣ 622.748 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 556.005 ευρώ και οι Οικολόγοι – Πράσινοι 257.333 ευρώ.
Πρέπει να επισημανθεί, πως στην απόφαση σημειώνεται, ότι η χρηματοδότηση «προκύπτει από το ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων που συγκέντρωσαν τα πολιτικά κόμματα, που συμμετείχαν στις αντίστοιχες εκλογές του έτους 2009».
 



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
επειδή τα κόμματα χρειάζονται οικονομική ενίσχυση αλλά και χρήματα για έρευνα και επιμόρφωση είπανε να μοιράσουν μεταξύ τους μερικά εκατομμύρια Ευρώ. Ενώ ο λαός πεινάει αυτοί τα τρώνε, φάτε ρε ξευτίλες μήπως νομίζετε θα ξαναβγείτε στην εξουσία.
Υ.Γ. εδώ βλέπουμε και το φοβερό τρικ του Βενιζέλου, το κόμμα του με 6% πραγματικών ψηφοφόρων παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό χρημάτων, φαίνεται η κοιλιά του Βενιζέλου είναι τεράστια και δεν χορταίνει με τίποτα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)