Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Παπανδρέου, ο ρεζίλης πρώην πρωθυπουργός.



Θεατρική κωμωδία έγινε ο ΓΑΠ στο Παρίσι με το θεατρικό  έργο που έχει τίτλο «Ζήτω η Κρίση» και πρωταγωνιστή έναν «σωσία» του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου.



Αντίθετα οι Έλληνες όπου τον δουν αντιδρούν ενάντια του και αυτό  είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού όσα διέπραξε ήταν ανήθικα και ενάντια στο Σύνταγμα της Ελλάδος. Τελικά ο άνθρωπος του «μόχθου» που θα χάριζε στον ΓΑΠ και τον μισθό του για να σωθεί η Ελλάδα τώρα τον κυνηγά όπου τον βρει.



Έλληνας Τουρίστας σε Γ. Παπανδρέου: Ρε συ, εδώ κρύβεσαι;

Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη έξω από το πολυόροφο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Σαράι με τα πολίτικα γλυκά.
Τη στιγμή εκείνη περνούσαν από την περιοχή και κάποιοι Έλληνες τουρίστες που φυσικά μίλησαν στον κ. Παπανδρέου.
«Ρε συυυ, εδώ κρύβεσαι;», φώναξε ο Έλληνας τουρίστας, όταν είδε τον Γιώργο Παπανδρέου να βολτάρει, συνοδευόμενος από τον Γιώργο Πεταλωτή.
Ο Γ. Παπανδρέου φυσικά τον αγνόησε και απομακρύνθηκε με γρήγορο προς την πλατεία Ταξίμ.

Έδιωξαν τον Γ. Παπανδρέου από εστιατόριο της Κηφισιάς

Δέκτης αποδοκιμασιών γίνεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Γ. Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί πλέον να πάει πουθενά πέρα από το «άσυλο» των Αμερικανικών πανεπιστημίων, υπό το φόβο των  Ελλήνων που όποτε τον δουν το «στολίζουν», αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει κακήν κακώς.

Με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από Έλληνες τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη ο κ. Παπανδρέου, θυμηθήκαμε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν από περίπου 6 μήνες σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να δειπνήσει στο γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων που βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το σπίτι του στο Καστρί.

Στη θέα του κ. Παπανδρέου οι θαμώνες του καταστήματος δυσανασχέτησαν, ενώ άρχισε και η… μουρμούρα.

Απτόητος ο κ. Παπανδρέου κάθισε στο τραπέζι και παρήγγειλε. Οι υπόλοιποι θαμώνες τον κοιτούσαν χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία αντίδραση.

Κάποια στιγμή όμως μία κυρία, μη αντέχοντας στο θέαμα του αμέριμνου πρώην πρωθυπουργού, σηκώθηκε εκνευρισμένη και κατευθύνθηκε προς το μέρος του.

«Κύριε πρόεδρε, θερμή παράκληση ολοκληρώστε γρήγορα το δείπνο σας και αποχωρήστε πριν χαλάσετε και τη δική μας βραδιά», είπε η κυρία με θάρρος στον κ. Παπανδρέου.

Λίγο αργότερα ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρησε «μουδιασμένος» από το εστιατόριο.

Και όλα αυτά στην Κηφισιά… Που να κατέβει και πιο κάτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)