Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αναφορικά με την εκπομπή «Πρωταγωνιστές»



Μας εστάλη η παρακάτω δήλωση, ο λόγος που την δημοσιεύουμε είναι ότι το κανάλι MEGA διαπράττει την μέγιστη προπαγάνδα εις βάρους του Ελληνικού λαού. Πέρα ότι κάνουμε μποϋκοτάζ στο κανάλι, αμφισβητούμε την αξιοπιστία του και δίνουμε την ευκαιρία να εκφράσει την γνώμη του και τις αντιρρήσεις του ο κύριος Λ. Λαυρεντιάδης.  

Κλείστε την φωνή της προπαγάνδας, κλείστε την φωνή της τηλεόρασης ...



 ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ







Δήλωση Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αναφορικά με την εκπομπή «Πρωταγωνιστές»



Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2013 – Ο επιχειρηματίας κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης δήλωσε τα εξής:

«Τα όσα αναφέρθηκαν για το άτομό μου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, ήταν ανακριβή και συκοφαντικά με σκοπό να με βλάψουν ηθικά, επαγγελματικά και να επιβαρύνουν την υγεία μου.

Παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητάς μου, το οποίο δεν είναι δυνατόν ενώ είναι υποχρεωμένοι να το σέβονται από τον Πταισματοδίκη μέχρι τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, να δικαιούται να το κουρελιάζει οποιοσδήποτε ιδιώτης.

Ζήτησα ήδη αντίγραφο της εκπομπής ώστε να καταφύγω δικαστικά εναντίον όλων των υπευθύνων που επιχειρούν να επηρεάσουν δυσμενώς για εμένα τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη.»     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)