Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Το σάπιο κράτος καταφεύγει στο παρακράτος του, γιά παραμονή στην εξουσία

Σε αμαρτωλές περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας (1958, 1964, 1967) παραπέμπουν οι τρομοκρατικές και λοιπές επιθέσεις του παρακράτους, τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα. 'Οταν το ''βαθύ κράτος'' των κλεφτο- απατεώνων (Ν.Δ. και το ψευτοσοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ) ''έχανε στα σημεία'', προσέφευγε πάντα στους παρακρατικούς μηχανισμούς του, που συντηρεί εξεπίτηδες, γιά την δημιουργία εντυπώσεων, ενοχοποίησης- στοχοποίησης άλλων και φτηνής προπαγάνδας. 'Ολα αυτά την ώρα που η ξενόδουλη κυβέρνηση των ανίκανων πολιτικών νάνων, πιστή στις εντολές των ξένων δανειστών, υποθηκεύει την χώρα, παραχωρεί την εθνική της κυριαρχία, παραβιάζει το Σύνταγμα, τσακίζει τον λαό και προστατεύει τους ''ημέτερους'' μεγαλο-φοροφυγάδες, (δηλ. τους νταβατζήδες-ΜΜΕ, εφοπλιστές, βιομήχανους κ.ά.), που ''ταίζουν'' τα βρώμικα κόμματα των διαπλεκόμενων διεφθαρμένων αρπακτικών Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ... Να δούμε τι προβοκάτσια ετοιμάζουν, πριν την ψηφοφορία στην Βουλή γιά παραπομπή των λιστο-λαμόγιων και κατά την επίσκεψη Τσίπρα, στις ΗΠΑ.
( Προσοχή στο φασισταριό με τον ''αριστερό μανδύα'', που είναι μέσα και γύρω από το ''Μαξίμου'' )


Σημ.: Οι καταλήψεις σε κρατικά κτίρια γιά 20 χρόνια, απαγορεύονται. Οι καταλήψεις δημόσιων ραδιο- συχνοτήτων από νταβατζήδες, επιτρέπεται από τους ''νονούς'' της πολιτικής-κομματικής ''μαφίας'', Ελλάδας



H καλύτερη ομιλία στην Βουλή, γιά το φορολογικό... (Δείτε, ακούστε)



Με την ''βούλα'' της Βουλής των ''ΝΑΙ-ναι-κων χρήσιμων ηλίθιων'', η υποδούλωση της Ελλάδας
Και επίσημα η υποθήκευση ελληνικής κρατικής περιουσίας στην ''τρόϊκα''
Δικαίωμα κατάσχεσης κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου της χώρας, χωρίς εξαιρέσεις, αποκτά η ''τρόϊκα'' με την δανειακή σύμβαση, όπως δημοσιεύτηκε (''Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως'', με αρ. 240), ως ''Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου''. Στο κείμενο αναφέρεται ρητά, ότι δεν εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο από κατάσχεση... Οι ξενόδουλοι, διαπλεκόμενοι τυχοδιώκτες (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), επικύρωσαν τον νόμο, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου '13


''Οι πολιτικοί σκέφτονται τις επόμενες εκλογές. Οι ηγέτες τις επόμενες γενιές'' (Σαρλ ντε Γκολ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)