Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο Θεοχάρης αναλαμβάνει και χρέη «θησαυροφύλακα»


Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο Χάρης Θεοχάρης αναλαμβάνει και χρέη γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Παράλληλα εξακολουθεί να διατηρεί τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. 
 
Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Το ιστολόγιο μας  εύχεται στον κύριο Χ. Θεοχάρη και εις ανώτερα, στην θέση του κυρίου Παπακωνσταντίνου που φαινομενικά κρύβει και αλλοιώνει λίστες με φοροφυγάδες. Επίσης του ευχόμαστε να τον φωτίσει ο Θεός ώστε να καταλάβει ότι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση δεν παρέχει καμία ασφάλεια αφού χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για την μεταφορά δεδομένων. Πιθανόν αν ένας χάκερ βγάλει στο ιντερνέτ τα προσωπικά δεδομένα του κυρίου Θεοχάρη τότε θα καταλάβει γιατί φωνάζουμε εναντίων της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Τέλος αυτή η προαγωγή ας μην τον κάνει να καβαλήσει το καλάμι γιατί αν είναι μακρύ μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα για τον ίδιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)