Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ιδρύεται Οργάνωση στις ΗΠΑ, με όνομα ''ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ''

Η ΕΙΔΗΣΗ (δεν είναι αστείο)
Αριθμός καταχώρησης και καταστατικό, Πέμπτη ή Παρασκευή. Η (μη κερδοσκοπική) ομογενειακή Οργάνωση, θα τιμά πρώτιστα πολιτικούς, υπουργούς κ.ά. Ελλάδας, ιδιαίτερα ''λαμόγια'', ''ψώνια'' και ''χαβαλέδες''.

Το προσωρινό (άτυπο) διοικητικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει να καθιερώσει το βραβείο ''We Love Siemens'' γιά να απονεμηθεί στην Βουλή των Ελλήνων. Το βραβείο ''Man of the Year'' γιά να απονεμηθεί στον βουλευτή κ. Τατσόπουλο. To βραβείο ''LaGarde'' γιά να απονεμηθεί από κοινού στους κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο. To βραβείο ''Pinokio''
γιά να απονεμηθεί στον πρώην πρωθυπουργό, GAP. Το βραβείο ''Honorable Citizen'' στην 'Ενωση Εφοπλιστών, γιά την ικανότητά τους να φοροδιαφεύγουν διαχρονικά και ολικά.
Και το βραβείο ''Tele-Parliamentarian'',
γιά να απονεμηθεί από κοινού στους υπερδραστήριους (τηλεοπτικά) βουλευτές κ. Γ. Γιακουμάτο και Α. Γεωργιάδη.


Η Οργάνωση, σεβόμενη τα ιερά και όσια της φυλής, αλλά και τις παραδόσεις της, θα ζητήσει επίσημα επιχορήγηση, ως ΜΚΟ, από τα ''εντιμότατα'' ελληνικά υπουργεία Εξωτερικών, Τουρισμού και Πολιτισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)