Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Όταν οι Βοσκοί τα βρήκαν με τους λύκους... για το δήθεν καλό των προβάτων!

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Το ζήσαμε και αυτό, τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων όχι μόνο να πραγματοποιούνται με τον ψεύτη βοσκό που διαλαλούσε το δήθεν κίνδυνο αλλά και να γίνονται οι χειρότεροι εφιάλτες μας.

Η άγραφη πολιτική ιστορία των ημερών μας θα καταγράψει τέτοια γεγονότα που η λέξη εξουσία θα ταυτίζεται με την λέξη δυστυχία γιατί εδώ κατά συρροή και εξακολούθηση βιώνεται το ...
δράμα αυτό. Άλλωστε με τι λόγια θα μπορούσαμε να περιγράψουμε μία κοινωνική οικονομική γενοκτονία απόρροιας μιας προηγούμενης κρατικής λεηλασίας ?

Όταν μάλιστα οι εικόνες και τα γεγονότα που έχουμε μπροστά μας την ζωγραφίζουν με έντονα χρώματα σε όλο το μεγαλείο και την βιώνει η θλιβερή καθημερινότητα μας, την στιγμή που ΟΙ ΤΑΓΟΙ και οι ΟΔΗΓΟΙ του Έθνους έχουνε μία διαφορετική θεώρηση πάνω σε αυτά. Αυτοί με τις θολές οπτικές γωνίες τους καταμετρούν την καλπάζουσα ανεργία , τα λουκέτα, την πεσμένη ψυχολογία της κοινωνίας, την απελπισία, τα οικογενειακά δράματα και τις αυτοκτονίες σαν τους καλύτερους οικονομικούς δείκτες για ανάπτυξη!! που θα μας οδηγήσει προς την σωτηρία μέσα από την πτώχεια! και την εξαθλίωση! επικαλούμενοι μάλιστα και εθνικούς λόγους για να στοιχειοθετήσουν και το μείζον εθνικό συμφέρον.


ΑΡΑΓΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ;
 Αναρωτάτε κανείς.

Οι κυβερνητικές αστοχίες των τελευταίων ετών ήταν εν αγνοία η εν γνώσει των Ταγών και των Εξουσιαστών; Εξυπηρετούσαν ηθελημένα η αθέλητα το καλοσχεδιασμένο παγκόσμιο οικονομικό και όχι μόνο πείραμα εις βάρος του λαού των? Ήταν τα πλουσιοπάροχα πακέτα των ευρωπαικών επιδοτήσεων η συνεκτική κόλλα όλων των αρχών και εξουσιών που ταυτιζόταν με ιδιόρρυθμες συμπεριφορές διαπλοκής; Σε ποία άραγε μοίρα για αυτούς βρισκόταν η σωστική προοπτική και η αναπτυξιακή πορεία αυτού του λαού;

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑΜΕ γιατί αντί για βοσκούς είδαμε λύκους να διαφεντεύουν τις ζωές μας η μάλλον είδαμε βοσκούς να συνδιαλέγονται με λύκους για να σκεπασθούν τυχόν εγκλήματα και των δύο που αφορούσαν την φυσική εξόντωση του ποιμνίου.

Μάλιστα στην απέλπιδα προσπάθεια τους να ενοχοποιήσουν τον καθημαγμένο Ελληνικό λαό ότι αυτός φταίει για το ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΙ και την κρατική λεηλασία των ύστατων χρόνων δημιούργησαν όλη εκείνη την θαλασσοταραχή της πολιτικής ζωής για να εμφανισθούν εκείνα τα φρικώδη προσωπεία τους με όλη την πνευματική βρωμιά και σε όλα τα επίπεδα αυτής της συνεργασίας.

Και έτσι επαληθεύεται η ρήση του ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ που έλεγε ( θα φυσήξει ακόμη λίγο νοτιάς και θα βγάλει η θάλασσα στην αμμουδιά έξω, βρωμιές και κονσερβοκούτια) και συνέχιζε βεβαιόπιστα ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ (αλλά μετά αυτή θα καθαρίσει). Αποτέλεσμα όμως αυτής της μπουκαδούρας ήταν και το γεγονός να πεταχθούν και οι δικές μας ζωές σε αυτή την αμμουδιά μαζί με τα σκουπίδια της πολιτικής που φρόντισαν όμως εκ προοιμίου να ναρκοθετήσουν τον ζωτικό της χώρο με νάρκες μνημονίων.

Και τώρα στεκόμασθε ακίνητοι στο ένα πόδι περιμένοντας απεγνωσμένα να έρθουν οι ναρκοσυλλέκτες.
Δηλαδή σήμερα η ζωή μας διακινδυνεύει ανάμεσα σε εκρηκτικές παγίδες μνημονίων και νοητά σκουπίδια, και φυσικά δεν εννοούμε τα σκουπίδια που ψάχνουν απελπισμένα οι εξαθλιωμένοι συνάνθρωποί μας γεγονός επονείδιστο για την κοινωνική συνοχή αυτού του τόπου.

Που και αυτό ακόμη γίνεται παράδοξο θέαμα όταν μαζί με τις υποσιτιζόμενες χώρες γίναμε η ατραξιόν των διεθνών ΜΜΕ στην τηλεοπτική κάλυψη τέτοιων εικόνων αλλά και συσσιτίων, αληθινή πραγματικότητα και θέαμα θλίψης που εξυπηρετεί έμμεσα και τις γεωπολιτικές ψυχοτρονικές παρεμβάσεις των νεοποχίτικων κέντρων αποφάσεων. Και τι περιγράφουν μέσα από αυτές τις απερίγραπτες εικόνες; μια περήφανη, ιστορική χώρα στην εξαθλίωση.
Και τι μήνυμα περνούν στους άλλους λαούς; καθίστε καλά για να μην γίνεται έτσι. Άλλωστε ακούσαμε ξένους ηγέτες να χρησιμοποιούν το επιχείρημα αυτό.

Ο Ελληνικός λαός επιζητούσε από παλιά τα κοινωνικά συσσίτια όχι όμως τέτοιας φύσεως, αλλά πνευματικής τροφής και δημοκρατικής επαγρύπνησης. Αλλά δυστυχώς δεν του έλαχε η αγαθή τύχη να έχει σε ικανό αριθμό απλανείς οδηγούς και τίμιους κυβερνήτες, αλλά αντίθετα είχε πληθώρα πλανευτών συμβούλων και αρχόντων. Έτσι το ποσοστό ευθύνης του λαού σε αυτήν την καταστροφική πορεία μειώνεται σημαντικά έστω και αν οι Ταγοί και οι Οδηγοί του επιθυμούν να του δώσουν μεγαλύτερη συμμετοχή και συνενοχή στο δικό τους έγκλημα για να γλυτώσουν από τις ενοχές της συνείδησης των και την δίκαιη λαική οργή. Φεύ όμως διότι (τα ημών εστί αγνοήματα, των δε ανομήματα).

Αλλά αυτού του είδους η γενοκτονία είναι πολύμορφη και πολυεπίπεδη. Έτσι βλέπουμε τους προβατόσχημους λύκους να συμβουλεύουν τα μικρά πρόβατα δηλ. την νεολαία μας να φύγει από το ελληνικό μαντρί και να πάει σε ξένες στάνες για να τα καταπιούν εκεί με την ησυχία τους. Δηλαδή όπως μας φαίνεται πρόκειται για ένα νέο παιδομάζωμα με στοιχεία νεογενιτσαρισμού. Στην δεκαετία του 90 όταν οι πολυπράγμονες (δεξαμενές σκέψης ) σχεδίαζαν το ευτυχισμένο μέλλον μας!! κύριο θέμα συζήτησης και απασχόλησης τους ήταν και το εξής.
Γιατί οι Έλληνες έχουν την μανία να σπουδάζουν τα παιδιά τους, πολλές φορές και με στερήσεις? Αυτόν τον γρίφο δεν μπορούσαν να τον λύσουν γιατί τους χαλούσε ευρύτερους σχεδιασμούς. Ακόμη και σήμερα και με αυτά τα χάλια η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ τους είναι κάρφος στις σκοτεινές επιδιώξεις τους.

Δεν θέλουν μόνο τα λιμάνια και τα αεροδρόμια η τον ορυκτό μας πλούτο, αλλά θέλουν και το μέλλον των παιδιών μας. Γιατί γνωρίζουν ποια θα είναι η τύχη των σχεδίων τους, όταν απέναντι τους έχουνε νέους ΕΛΛΗΝΕΣ αληθινά μορφωμένους και αποφασισμένους για όλα. Γιατί γνωρίζουν ότι είναι η μοναδική νεολαία στην οποία εξάντλησαν όλους τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και τις τεχνικές επεμβάσεις ψυχοπνευματικής αλλοίωσης και αυτό που πέτυχαν τελικά ήταν να κατακλυσθούν τα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου με πρωτόγνωρο μεράκι αναζήτησης μέσα από τον αυθεντικό δρόμο της Παράδοσης για τα νάματα της αληθινής ΡΩΜΙΩΣΥΝΗΣ και τις πηγές της καθαρής Ελληνικής Ιστορίας.

Αυτή λοιπόν η γενιά προς έκπληξη των πάντων θα θελήσει να συμπεριφερθεί παστρικά και τίμια αναλαμβάνοντας τον ρόλο να καθαρίσει τον ζωτικό χώρο της από τις νάρκες των μνημονίων και τα πολιτικά σκουπίδια των χρόνων της μεταπολίτευσης. Μέσα από αυτή την γενιά θα φανεί και το αδούλωτο ΠΝΕΥΜΑ που δεν σκλαβώνεται στο σύγχρονο οικονομικό δουλεμπόριο.

Είναι λοιπόν λογικό να μην ανησυχούν οι τοκογλύφοι δανειστές μας;
 Γιατί έχοντας έμπροσθεν τους μία τέτοια κρυμμένη δυναμική πιθανώς να φοβούνται ότι μελλοντικά αυτοί θα είναι οι δανειζόμενοι,και γι αυτό τον λόγο φρόντισαν να είμασθε πάντα καταχρεωμένοι για τα επόμενα τριάντα και βάλε χρόνια.

Όμως δεν ξέρουν οι σπαγγοραμένοι της Τοκογλυφικής Δύσης ότι και το χρήμα να μας κόψουν εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ανεξάντλητη χρηματοδότηση από τους τόκους του Ουρανού και από τα δικαιώματα αίματος των Αγίων και των Ηρώων μας και ότι είναι θέμα πνευματικού χρόνου να κλείσουμε λογαριασμούς με τους ψευτοβοσκούς και τους λύκους που καταμάτωσαν την Εθνική ζωή μας αποστερώντας με τις υπογραφές τους το αναφαίρετο δικαίωμα να ζήσουμε ανθρώπινα, δημοκρατικά και ελεύθερα.

ΜΕΤΑ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΟΡΓΗΣ 
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)