Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μηνυτήρια αναφορά Ζεμπίλη για τα 200 χιλιάρικα της ΔΕΗ στο Αφράτι


Μηνυτήρια αναφορά προσανατολίζεται να καταθέσει ο δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης για το θέμα της χρηματοδότησης με διακόσιες χιλιάδες ευρώ του συνεταιρισμού Αφρατίου, και των δυο αθλητικών ομάδων της Αναγέννησης και του Πανδοκαϊκού όπως εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στο περιθώριο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου….

Ο δήμαρχος θεωρεί ότι τον χρησιμοποίησαν και τον εκμεταλλεύτηκαν ως άρμα κάποιοι από το Αφράτι οι οποίοι τον πίεζαν και τον έτρεχαν στα βουνά της περιοχής ζητώντας του να επιδείξει σθεναρή στάση απέναντι στα σχέδια της ΔΕΗ να περάσει τους πυλώνες υψηλής τάσης, ενώ την ίδια στιγμή έκαναν συζητήσεις για το ύψος του ανταποδοτικού οφέλους
eviain.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)