Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

KAΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΔΡΑΧΜΗ)

Ο Καθηγητής Ανδρέας Αθηναίος διετέλεσε πρόεδρος του τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Case Western Reserve University στο Κλήβελαντ του Οχάιο, ύστερα από Διδακτορικές σπουδές στο Wharton School University of Pennsylvania στην Πολιτική Οικονομία, την Περιφερειακή Ανάπτυξη, τις Πολιτικές Επιστήμες και την Πολεοδομία. Είναι εξειδικευμένος στν Γεωπολιτική. Στην Ελλάδα τελείωσε την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1987 τιμήθηκε με το βραβείο Αριστης Διδασκαλίας στο Villanova University οπου επί δεκαετία ασχολήθηκε ως Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και Στατιστικής με την «Οικονομία της Κρίσης» στην παγκοσμιοποιούμενη Οικονομία και Κοινωνία, αλλά και με την Ανάλυση των «εναλλακτικών Συστημάτων Καπιταλισμού» και των προβλημάτων της Αμερικανικής Οικονομίας. Την ίδια περίοδο είναι εταιρος Καθηγητής στα Πανεπιστήμια Franklin & Marshal και Penn State. Σύμβουλος σε πολλά Αμερικανικά Πανεπιστήμια, συμμετέχει σε THINK TANKS που αναζητούν ελεύθερα την Αλήθεια.

Πρώτο βίντεο 09/2009
Δεύτερο και τρίτο : 05/2012

Οσοι αντιλαμβάνονται την έννοια του τίτλου, αφού παρακολουθήσουν τα βίντεο,  οφείλουν να διαβιβάσουν.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει






http://omadaneoneforiakon.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5967.html

στάλη από τον κύριο Γεώργιο Δ.)

(Αναθεώρηση 14/11/12 11:50, από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) 

2 σχόλια:

  1. http://omadaneoneforiakon.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5967.html

    Παιδιά προσθέστε και τα άλλα δυο πολύ χρήσιμα βίντεο από το σύνδεσμο των νεων εφοριακών ! έχετε βάλει καταλάθος μόνο το ένα βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρατήρηση, θα το διορθώσουμε άμεσα.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)