Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η Ελλάδα θα επικρατήσει – Μια Ευκαιρία Μέσα στην Κρίση…


By Erik Colin Charles
Posted on May 7, 2012
Ξέρουμε ότι νιώθετε την πίεση και την απόγνωση αυτής της οικονομικής κρίσης μέχρι το μεδούλι. Το συντριπτικό χτύπημα των μέτρων λιτότητας σας κάνει να αισθάνεστε αβοήθητοι και αδύναμοι, αλλά αν ακούσετε αυτά που έχω να σας πω, θα είναι τα ακόλουθα:
1) ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ! Μην τολμήσετε εσείς οι ίδιοι να αφαιρέσετε τις ζωές σας. Αυτό θέλουν και τα ελιτιστικά τραπεζικά βαμπίρ. Ναι, πολύ σωστά, υπάρχει μια πεποίθηση μεταξύ των ελιτιστών των κεντρικών τραπεζών που λέγεται ευγονική. Ευγονική είναι η πεποίθηση ότι εμείς, οι απλοί κανονικοί άνθρωποι, είμαστε «άχρηστοι καταναλωτές πόρων» και δεν εξυπηρετούμε κανένα σκοπό, εκτός αν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πλούσιων ελιτιστών. Ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Μάο είχαν όλοι τις ίδιες πεποιθήσεις και προχώρησαν στην εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας μέσω μαζικών φόνων. Όχι, δεν είναι υπερβολή, σας παρακαλώ να το ερευνήσετε μόνοι σας, και τότε θα δείτε ότι οι ίδιοι άνθρωποι που ζητούν η Ελλάδα να δεχτεί τη λιτότητα πιστεύουν σε αυτή την ανίερη φιλοσοφία και σχεδιάζουν να φέρουν περισσότερα τανκς και στρατιωτικές δυνάμεις στους δρόμους. Θα συνεχίσουν να κόβουν δαπάνες μέχρι να μη μείνει τίποτα να κοπεί. Σκοτώνοντας τους εαυτούς σας, διευκολύνετε τα σχέδια των ελίτ για παγκόσμια κυριαρχία. Πρέπει να ζήσετε για να συνεχίσετε να είστε αγκάθι στα πλευρά τους. Έχετε δικαίωμα στη ζωή, αυτοί είναι που πρέπει να αυτοκτονήσουν.

 2) Το “Χρέος” δεν είναι δικό σας! 
Εμπιστεύεστε τους κεντρικούς τραπεζίτες; Πιστεύετε ότι είναι ειλικρινείς; Οι κεντρικοί τραπεζίτες έχουν ανοιχτά παραδεχτεί ότι δημιούργησαν τα Σι-Ντι-Ες (CDS – Credit Default Swaps – Συμβάσεις Ανταλλαγής Κινδύνου Αθέτησης) και χρησιμοποίησαν το έθνος σας ως μέτωπο για τη διάπραξη απάτης σε μαζική κλίμακα. Ένα CDS είναι σαν να πουλάς ένα αυτοκίνητο σε 100 διαφορετικούς ανθρώπους και να τους υπόσχεσαι ότι μόνο αυτοί θα μπορούν να οδηγούν το αυτοκίνητο, χωρίς να τους λες ότι το αυτοκίνητο στην πραγματικότητα είναι κλεμμένο. Οι τραπεζίτες χρησιμοποίησαν τον Ελληνικό λαό σαν το βαποράκι τους, για να μπορούν να διαπράξουν εγκλήματα σε όλο τον κόσμο και να μετά να τιμωρήσουν την Ελληνική κοινωνία πείθοντας την κυβέρνησή σας ότι χρωστούσατε τα χρέη που ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν! Αυτοί οι ίδιοι τραπεζίτες έχουν διεκδικήσει τη λαχειοφόρο αγορά σας, τις υποδομές, το νερό, ακόμα και τα νησιά σας και έχουν ανακηρύξει τους εαυτούς τους σε νόμιμους κατόχους αυτών των πραγμάτων. Ανταλλαγή απατηλού ψηφιακού μη-χρήματος για πραγματικά, απτά περιουσιακά στοιχεία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του αιώνα – που μας φέρνει στο τρίτο επιχείρημα:
3) Τα έσοδα από αυτά τα οικονομικά εγκλήματα θα πρέπει αμέσως να δοθούν πίσω στον ελληνικό λαό. Τα Ελληνικά περιουσιακά στοιχεία που αρπάχτηκαν μπορούν να ανήκουν ΜΟΝΟ στον Ελληνικό λαό. Δεν μπορούν να πωληθούν / ανταλλαχθούν / γίνουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στα χέρια εγκληματιών.
Δυστυχώς, υπήρξαν κάποιοι «γιοι και κόρες» της Ελλάδας που έχουν βοηθήσει στη διάπραξη εγκλημάτων εναντίον της, ενεργώντας σαν Δούρειος Ίππος. Υπάρχουν μερικοί από εσάς που έχουν ενεργήσει ύπουλα και εργάστηκαν για να αφαιρεθεί η κυριαρχία από τον Ελληνικό λαό. Όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την απάτη έχουν ήδη προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που θα πρέπει αμέσως να δικαστούν, αντιμετωπίζοντας ποινές ισόβιας κάθειρξης και, ενδεχομένως, ακόμη και τη θανατική ποινή. Οι Έλληνες είναι θύματα σε αυτό το σενάριο και οι πραγματικοί δράστες αυτής της κατάστασης πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη. Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η τύχη αυτών των εγκληματιών και ποια θα είναι η τιμωρία για εσχάτη προδοσία. Τα έσοδα από τα εγκλήματα αυτά (τα ενσώματα πάγια στην Ελλάδα) θα πρέπει να δοθούν πίσω στο λαό της Ελλάδας και αυτό θα λύσει ορισμένα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο και το πιο δύσκολο να κατανοηθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κρίσης, η Ελλάδα έχει μια μοναδική ευκαιρία να γίνει ένα από τα πιο ελεύθερα και πλούσια έθνη στη σύγχρονη εποχή. Αυτή τη στιγμή, μερικοί από εσάς που διαβάζετε θα κουνάτε το κεφάλι σας, αλλά θα ήθελα να σας ζητήσω να μη βιαστείτε να κρίνετε πριν ακούσετε όσα έχω να πω.
Σε όλο τον Δυτικό κόσμο, οι κυβερνήσεις περιορίζουν όλο και περισσότερο την ελευθερία του λόγου και των ιδεών. Ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και εφευρέτες τιμωρούνται από τις δυτικές κυβερνήσεις, που δεν τους αφήνουν να ασκήσουν επιχειρηματική δραστηριότητα, να εφευρίσκουν νέα προϊόντα και τεχνολογίες και να εκφράζονται ελεύθερα. Όταν ένας επιχειρηματίας ξεκινά μια επιχείρηση, υπάρχουν στρώματα επί στρωμάτων γραφειοκρατικού φασισμού που εμποδίζουν μια τέτοια επιχείρηση από τη γένεσή της. Εξειδικευμένα αρπακτικά ή, όπως συνήθως τους λέμε, «δικηγόροι», συχνά επιδιώκουν να καταστρέψουν τις μικρές επιχειρήσεις για την προστασία των συμφερόντων των εταιρικών κολοσσών στους οποίους εργάζονται. Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι δυτικές κυβερνήσεις δεν θα προσφέρουν συμβόλαια σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις (βλ. asbl.com για αποδεικτικά στοιχεία), παρά μόνο στα λόμπυ των μεγάλων εταιρειών που ενδιαφέρονται να παίρνουν εργολαβικά συμβάσεις. Οι συμβάσεις αυτές είναι παραφουσκωμένες και γελοίες, με διάσημο παράδειγμα το κάθισμα τουαλέτας αξίας $ 800 που ο στρατός των ΗΠΑ παρήγγειλε σε μια μεγάλη προμηθεύτρια εταιρεία.
Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που έχουν συσταθεί για την επίθεση κατά των ελεύθερα σκεπτόμενων ατόμων και την καταστροφή της δημιουργικότητάς τους. Στις ΗΠΑ, πρώτα-πρώτα, υπάρχουν το IRS, η CIA, το FBI, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Άμυνας… όλες αυτές δεν προσφέρουν καμία συνδρομή στο άτομο, παρά μόνο τιμωρίες στους ίδιους ανθρώπους που θα μπορούσαν να υπηρετήσουν το έθνος τους καλύτερα.
Μερικές φορές οι οργανισμοί αυτοί λειτουργούν υπό το πρόσχημα της προστασίας του κοινού, όπως η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), που πρόσφατα κατέστησε παράνομο στις ΗΠΑ το να πιες φρέσκο μη παστεριωμένο γάλα από αγρόκτημα. Αυτό, βέβαια, το μιμούνται ή το υποκινούν οι Ευρωκράτες των Βρυξελλών που επιθυμούν η εκπνοή διοξειδίου του άνθρακα να θεωρείται περιβαλλοντικό έγκλημα.
Αυτό που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πραγματικά ποθούν είναι η ελευθερία. Όχι το είδος της ελευθερίας όπου οι άνθρωποι τυλίγονται με τη σημαία της χώρας τους και συγχαίρουν τους εαυτούς τους που γεννήθηκαν. Πραγματική ελευθερία, όπου καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, εφευρέτες, επιστήμονες έχουν την ελευθερία να δημιουργήσουν σπουδαία πράγματα χωρίς να δέχονται επιθέσεις για τις ιδέες τους. Ορισμένα μέρη μας επέτρεψαν πράγματι μια φευγαλέα ματιά στην ελευθερία σε διάφορες ιστορικές περιόδους. Σκεφτείτε το Παρίσι τη δεκαετία του 1920 με τον Picasso, την Gertrude Stein, τον Χέμινγουεϊ. Σκεφτείτε την αυγή του 20ού αιώνα στην Αμερική, με μεγάλους εφευρέτες όπως ο Τόμας Έντισον ή ο Νίκολα Τέσλα.

Αυτοί οι χρόνοι έρχονται σε έντονη αντίθεση με την εποχή του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου ή με το παρόν μας. Βέβαια, με πολλούς τρόπους η εφεύρεση του Διαδικτύου έχει φέρει μια ισοστάθμιση. Ένα άτομο ή μια μικρή επιχείρηση μπορούν να ενισχύσουν τη θέση τους και να ανταγωνιστούν μια μεγάλη πολυεθνική, προσφέροντας τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους στον ίδιο χώρο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα αρπακτικά της ελεύθερης σκέψης και της δημιουργικότητας επιθυμούν να δουν την καταστροφή του Διαδικτύου.
Νομοσχέδια στις ΗΠΑ όπως το SOPA και το CISPA προσπάθησαν να ποινικοποιήσουν τη χρήση του Διαδικτύου για την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας ή ήπιας κριτικής στις εκάστοτε δυνάμεις. Οι επιθέσεις έχουν γίνει τόσο τυραννικές, που πολλές τεχνολογίες και επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να ωφελήσουν την ανθρωπότητα έχουν καταδικαστεί να μη δουν ποτέ το φως της μέρας, π.χ. το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και φυσικές θεραπείες για τον καρκίνο. 

Το κατεστημένο προσπαθεί να πείσει το κοινό, μέσω των ΜΜΕ και της υπερβολής, ότι ο «νόμος» πρέπει να τηρείται ανά πάσα στιγμή και με κάθε κόστος. Ότι ο «νόμος» είναι εκεί για να προστατεύσει το κοινό και να μας κρατήσει ασφαλείς. Αυτό θα ήταν σπουδαίο, αν μπορούσε να εφαρμοστεί εξίσου σε όλους. Αλλά οποιοσδήποτε με δυο τουλάχιστον εγκεφαλικά κύτταρα μπορεί να σας πει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στελέχη, Τραπεζίτες, Διασημότητες, Δισεκατομμυριούχοι είναι συνήθως αρκετά ικανοί στο να παρακάμπτουν ή ακόμα και να ξεφεύγουν από τις τιμωρίες για τα εγκλήματα που διαιωνίζουν.

Συχνά ο «νόμος», που έχει δημιουργηθεί από “Αρμόδιους” και “Γραφειοκράτες”, δε λαμβάνει υπόψη τι είναι σωστό και τι λάθος. Ξέρω ότι πρόσφατα είχατε εκλογές. Αυτό δεν είναι πολιτική έκφραση- καθώς δε με ενδιαφέρουν οι πολιτικοί, οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι παθολογικοί ψεύτες και κλεπτοκράτες. Ελπίζω για το καλύτερο με το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά η πρόβλεψή μου είναι ότι η Ελλάδα θα πάρει «μια από τα ίδια». Συχνά, φαινομενικά πολιτικοί αντίπαλοι είναι πράκτορες του ίδιου σκοπού. Ένα παράδειγμα είναι αυτό των Τζορτζ Μπους και Ομπάμα, οι οποίοι επιφανειακά εμφανίζονται πολύ διαφορετικοί, αλλά, αν αναλύσουμε τις αποφάσεις τους, πρακτικά δεν ξεχωρίζουν ο ένας από τον άλλο.
Η καρδιά του προβλήματος παραμένει με τη μη εκλεγμένη Ευρωπαϊκή Ένωση και τους  “Αρμοδίους” της, που επιθυμούν να σας φάνε τα σωθικά. Αυτοί οι “Αρμόδιοι” μπορούν να περάσουν ψηφίσματα και νόμους, αλλά να έχετε κατά νου ότι, ακόμα κι αν κηρύξουν κάτι «νόμιμο» ή «παράνομο», αυτό δεν έχει καμία σημασία αν το συγκρίνεις με το τι είναι “σωστό” ή “λάθος” . Ο Χίτλερ είχε θεσπίσει αρκετούς νόμους και διατάξεις ώστε να διεξαγάγει γενοκτονία “νόμιμα”. Στις ΗΠΑ, ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο είχε δηλώσει κάποτε ότι οι μαύροι άνθρωποι δεν ήταν «νόμιμα» άνθρωποι. Μπορούν να φτιάξουν όποιο νόμο θέλουν, αλλά υπάρχουν κάποιες πανανθρώπινες αλήθειες που κανείς «νόμος» δεν μπορεί να αγγίξει.
Έχετε ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Οι Έλληνες έχουν δικαίωμα στη ζωή, έχουν δικαίωμα να κερδίζουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα, και έχουν δικαίωμα να μη βαραίνει κανένα παράνομο χρέος τις πλάτες σας. Η ΕΕ, η Τρόικα, οι κεντρικές τράπεζες έχουν ρίξει το έθνος σας σε απόγνωση και έχουν προσπαθήσει να αποθαρρύνουν τη νεολαία σας. Θα ακούσετε συχνά “εμπειρογνώμονες” και “οικονομολόγους” να προσπαθούν να προεξοφλήσουν την Ελλάδα ως ένα έθνος χωρίς πόρους για τη δημιουργία προϊόντων ή την κατασκευή του πλούτου. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τους κερδοσκόπους και τους «εμπειρογνώμονες του τραπεζικού τομέα». Ονειρεύονταν τη διάλυση της Ελλάδας για πολλά χρόνια. Ο υπόλοιπος κόσμος ελπίζει να δει την Ελλάδα να επιτυγχάνει, και υπάρχει τρόπος.
Η Ελλάδα μπορεί να μην έχει πολλούς φυσικούς πόρους, αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία στο σύγχρονο κόσμο. Αυτό που είναι περισσότερο επιθυμητό από κάθε άλλο πράγμα στον πλανήτη, από οποιονδήποτε με μυαλό στο κεφάλι του, είναι ατομική ελευθερία. Η ατομική ελευθερία να γνωρίζεις, να μιλάς, να κάνεις, να είσαι. Η Ελλάδα είναι η γενέτειρα πολλών μεγάλων μυαλών. Το πεπρωμένο της είναι να αναγεννήσει τη φήμη της ως «πν ευματικής πρωτεύουσας του κόσμου». Η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει ελευθερία στον υπόλοιπο κόσμο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός, η Ελλάδα μπορεί να θέσει τη δική της τιμή. Η ζήτηση για την ελευθερία ποτέ δε θα φθίνει και, αν οι κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου συνεχίσουν τις αυτοκαταστροφικές πορείες τους, η Ελευθερία θα είναι συνεχώς σε περιορισμένη προσφορά. Τι εννοώ με την πώληση ελευθερίας;
Πρώτον, δημιουργήστε μια «Ζώνη Ελευθερίας» για όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες, τις δραστηριότητες, τους διακομιστές, την κατοχύρωση ιστοτόπων, τα εικονικά εργαλεία, τις εκδόσεις κτλ προς όλο τον κόσμο. Σε αυτή τη «Ζώνη Ελευθερίας», το Διαδίκτυο θα είναι ελεύθερο και θα προστατεύεται από κάθε οργανισμό, εταιρεία, διάδικο, γραφειοκράτη που επιθυμεί να το κλείσει. Η ιδέα είναι να είναι κάποιος σε θέση να εκφράζει τον εαυτό του πλήρως και χωρίς καμία κυβερνητκή παρέμβαση κατά της κριτικής. Αφήστε την Ελευθερία του Λόγου να βασιλεύσει στην όμορφη χώρα σας. Οι πολέμιοι της ελευθερίας του λόγου υποστηρίζουν ότι ο ελεύθερος λόγος μπορεί να είναι επικίνδυνος και δίνουν συχνά το παράδειγμα του να φωνάζει κάποιος «φωτιά» σε μια κατάμεστη κινηματογραφική αίθουσα. Στο διαδίκτυο, η ζωή είναι εικονική – έτσι, οποιαδήποτε βλάβη θα είναι εικονική ή / και μη πραγματική. Οι γραφειοκράτες έχουν προσπαθήσει να πείσουν το κοινό για τους κινδύνους της «διαδικτυακής τρομοκρατίας». Αυτό είναι γελοίο, διότι συστήματα όπως τα ηλεκτρικά δίκτυα ή οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας του νερού δε θα πρέπει να είναι προσβάσιμα μέσω Διαδικτύου έτσι κι αλλιώς. Αυτό το μικρό βήμα από μόνο του θα μπορούσε να αποβεί σε τεράστιο οικονομικό όφελος για την Ελλάδα, καθώς μικρές εταιρείες, καλλιτέχνες, μουσικοί, εφευρέτες, κλπ. θα συρρέουν για να χρησιμοποιούν τα Ελληνικά Διαδικτυακά Συστήματα και αυτό εξομοιώνει τη διάδοση της Ελληνικής ιδέας της Δημοκρατίας πάνω από 2000 χρόνια πριν.
Δεύτερον, προσφέρτε τριετείς ‘πνευματικές βίζες’ στα κορυφαία πνεύματα του κόσμου. Επειδή ο κόσμος και η παγκόσμια αγορά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα μέρη για τους διανοητές, αυτοί ψάχνουν ένα καταφύγιο από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα που θα απειλούσαν να καταπνίξουν την ελευθερία του λόγου τους, να κλέψουν τις ιδέες τους και να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. Η ελευθερία είναι το πολυτιμότερο αγαθό στον κόσμο στην εποχή μας, και συνεχώς φαίνεται όλο και πιο σπάνια. Αν υιοθετήσετε ένα σύστημα αδειών εισόδου στη χώρα που επιτρέπει στους διανοητές από Δυτικά έθνη να έρθουν στην Ελλάδα, θα δείτε ανάπτυξη του πλούτου της χώρας σας. Θα σας ενθάρρυνα να χρεώνετε ένα παράβολο βίζας ονομαστικής αξίας 7.000 δολαρίων ΗΠΑ ανά άτομο, και να κάνετε τους αιτούντες να δηλώνουν ότι θα προσφέρουν το 1/10 του χρόνου τους στον εθελοντισμό, όπου τα ιδιαίτερα ταλέντα τους θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν. Αν δεχτείτε, π.χ., 200.000 συμμετέχοντες, το αντίστοιχο ποσό ανέρχεται σε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να πιάσουν τόπο και ότι σας χρειάζονται επειγόντως. Μην τολμήσετε να δώσετε ούτε σεντ από αυτά τα χρήματα για να ξεπληρώσετε στους τραπεζίτες τα δόλια χρέη που δεν οφείλετε, σας παρακαλώ δώστε τα στους Έλληνες που τα έχουν ανάγκη πιο πολύ. Εφαρμόζοντας αυτό το πρόγραμμα, η Ελλάδα θα έχει τα λαμπρότερα μυαλά στον κόσμο να δουλεύουν για να λύσουν τα προβλήματα του έθνους σας, όπως είναι η παραγωγή τροφίμων, η εμπορία ενέργειας, η βιοτεχνία κτλ.
Κάποιες άλλες ρυθμίσεις θα μπορούσαν να είναι ότι οι αιτούντες βίζα θα πρέπει επίσης να υπογράφουν μια δήλωση πίστης προς την προσφορά έργου για τον Ελληνικό λαό, το να μην προκαλέσουν χρέη και το να συμμορφώνονται στους εγχώριους νόμους. Χρεώστε ένα φόρο 15% στις «βίζες διανόησης». Από οσοδήποτε κεφάλαιο συγκεντρώσουν από την τέχνη, τις εφευρέσεις, τα προϊόντα, τις επιχειρήσεις τους, με χαρά θα συνεισφέρουν το 15%. Το ποσό από αυτό το φόρο θα μπορούσε να είναι το πιο επικερδές. Οι άνθρωποι που είναι ελεύθεροι να δημιουργούν χωρίς αλυσίδες, συχνά είναι οι πιο επιτυχημένοι.
Η Ελλάδα επίσης θα μπορούσε να προσφέρει οικονομική υπηκοότητα στην περίπτωση επενδύσεων αξίας πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ. Οι χώρες που πρόσφεραν οικονομικές υπηκοότητες στο παρελθόν έχουν πλουτίσει. Σήμερα, πολύ λίγες χώρες προσφέρουν τέτοια προγράμματα. Σας βεβαιώνω ότι ακόμα και με όλα τα προβλήματα στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί ευκατάστατοι άνθρωποι που θα έδιναν όλα τα διαβατήριά τους ώστε να γίνουν πολίτες της όμορφης χώρας σας.
Ίσως πείτε, “Εμάς, τον Ελληνικό λαό, μας απασχολεί η επιβίωσή μας, γιατί να νοιαζόμαστε για μετανάστες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα; ”
Είτε σας αρέσει είτε όχι, η χώρα σας “είναι η πρώτη γραμμή της Τραπεζικής Κατοχής”
Max Keiser
Ως η πρώτη γραμμή, είστε σε μεγάλο κίνδυνο για ακόμα πιο σκληρά μέτρα που θα εξασφαλίζουν ότι συμμορφώνεστε με βαρύτερη λιτότητα. Πόσο περισσότερο μπορούν να το τραβήξουν; Δεν υπάρχουν όρια. Αστυνομικά γκλομπ, τανκς, ακόμη και θάλαμοι αερίων είναι στη σφαίρα των δυνατοτήτων. Θα πρέπει να αλλάξετε για να επιβιώσετε. Οι εγκληματίες πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη αμέσως, είναι αυτοί ή οι Έλληνες που θα υποφέρουν. Οι σκεπτόμενοι αυτού του κόσμου ψηφίζουν υπέρ σας, του λαού. Δεν υπάρχει μέλλον στο πλάι οικονομικών τρομοκρατών, που είναι αυτό που οι τράπεζες, οι τεχνοκράτες και οι πολιτικοί έχουν γίνει. Οι ξένοι θα τονώσουν επίσης τις τοπικές οικονομίες, νοικιάζοντας διαμερίσματα, στηρίζοντας τα τοπικά εστιατόρια και τους καλούς τεχνίτες. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την ώθηση την χρειάζεστε σε μεγάλο βαθμό αυτή τη στιγμή.
Στην εποχή της πληροφορίας, το πνευματικό κεφάλαιο είναι το μόνο όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει στην άκρη τις εγκληματικές ελίτ, εκθέτοντας τη διαφορά τους. Εάν η Ελλάδα γίνει ο υπερασπιστής της ελευθερίας του λόγου και του άξονα της πνευματικής και πληροφορικής τεχνολογίας, αυτή είναι η μόνη μη-βίαια μέθοδος να αναστρέψει μια δεινή οικονομική κατάσταση. Πρέπει να δράσετε, και πρέπει να δράσετε τώρα. Εγώ, από μόνος μου, δεν έχω όλες τις απαντήσεις και δεν μπορώ να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις αν ενστερνιστείτε κατηγορηματικά αυτές τις ιδέες. Ωστόσο, αν δεν το κάνετε, θα αντιμετωπίσετε τη δουλεία του χρέους και τα ίδια καθάρματα που οδήγησαν τη χώρα σας σε υποταγή, δε θα σας δώσουν δεκάρα.
Τρίτον, πρέπει να προωθήσετε την τεχνολογία και τα πνευματικά δικαιώματα που σχετίζονται με τον ανοικτό πηγαίο κώδικα, έτσι ώστε να κατανέμονται μεταξύ όλων των Ελλήνων. Οι νέοι σας δε θα πρέπει να πληρώνουν τίποτα για το πανεπιστήμιο, όλη η γνώση θα έπρεπε να διατίθεται δωρεάν και άμεσα σε κάθε Έλληνα πολίτη που θέλει να επωφεληθεί από αυτήν. Κάθε Ελληνόπουλο θα έπρεπε να διδαχθεί τη χρήση λογισμικού ανοιχτού κώδικα δωρεάν, μια και δεν απαιτείται αδειοδότηση. Οι κάτοχοι «βίζας διανόησης» θα μπορούσαν να διδάσκουν δωρεάν αυτές τις δεξιότητες σε τάξεις. Σε 5-10 χρόνια αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να είναι ειδικοί στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα και να ηγούνται της παγκόσμιας παραγωγής λογισμικού. Αυτό το λογισμικό θα μπορούσε να 
χρησιμοποιείται για τη διαχείριση και παραγωγή της Εθνικής Ενέργειας. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν την Ελλάδα. Εφευρέσεις ανοιχτού κώδικα, σχετικά προϊόντα και εργαλεία, θα μπορούσαν να δημιουργούνται, να μοιράζονται στον Ελληνικό λαό και να χρησιμοποιούνται σε μελλοντικά σχέδια Έρευνας και Ανάπτυξης.
Θα πρέπει να προωθήσετε την ιδέα της Ελλάδας ως κέντρου για την πνευματική ελευθερία. Αυτό το είδος της ελευθερίας παράγει πλούτο, προσελκύει τα καλύτερα μυαλά στη χώρα σας, και θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τη χώρα σας για πολλά χρόνια στο μέλλον. Οι πρόγονοί σας έχτισαν αρχαίους πολιτισμούς, είναι το πεπρωμένο σας να συνεχίσετε να χτίζετε πολιτισμό και να διευρύνετε τα όρια της επιστήμης και της καινοτομίας. Προστατέψτε την ελευθερία σαν ένα πολύτιμο κόσμημα. Είναι το μυστικό του πλούτου. Τα έθνη που θέλησαν να προστατεύσουν την ελευθερία του ατόμου έχουν γίνει τα πλουσιότερα στη γη. Δυστυχώς, έχουν εγκαταλείψει την ελευθερία και, με αυτό, γινόμαστε μάρτυρες της φθοράς τους. Η Ελλάδα μπορεί να γίνει προπύργιο της ελευθερίας και, ταυτόχρονα, οικονομική δύναμη. Πρόσφατη νομοθεσία από μεγαλο-εταιρείες έχει επιχειρήσει να πατάξει την ικανότητα των ανθρώπων να λένε και να κάνουν αυτό που θέλουν στο Διαδίκτυο, και αυτό είναι τόσο παράξενο, διότι το Διαδίκτυο έχει γίνει ζωτικό μέρος της καθημερινότητάς μας. Η Ελλάδα δε θα έπρεπε να επιτρέπει σε κανέναν να κοιτάει τα βιβλία της ή να δίνει πληροφορίες σε αρχές που επιθυμούν να εκδώσουν άτομα ή να επιδώσουν κλητεύσεις σε επιχειρήσεις. Αυτή η σθεναρή στάση ενάντια στις τυραννικές δυνάμεις θα προσελκύσει όλους όσοι έχουν την ελευθερία στο μυαλό τους, και όλοι οι παραγωγικοί άνθρωποι που αγαπούν την ανθρωπότητα, αγαπούν επίσης την ελευθερία. Αυτή η κατεύθυνση της Ελευθερίας θα οδηγήσει επίσης σε περαιτέρω δημιουργικό κεφάλαιο από τις τέχνες. Η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει το κομβικό σημείο για τα μέσα ενημέρωσης και τις τέχνες του θεάματος. Κάθε νεαρός Έλληνας έχει μια απίστευτη ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αυτή την κρίση προς όφελός του και να δημιουργήσει το πνευματικό κεφάλαιο που θα φέρει πλούτο στην Ελλάδα από όλο τον κόσμο.
Πριν η Ελλάδα ξεκινήσει σε αυτή την πορεία, πρέπει να αποχωριστεί εντελώς τη χρήση του Ευρώ. Οι τεχνοκράτες θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι αυτό είναι μάταιο και ότι δε θα επιβιώσετε από μια επιστροφή στη δραχμή, ενώ θα συνεχίζουν να συσσωρεύουν ακόμα περισσότερο χρέος από το έθνος σας και να σας πατούν στο λαιμό. Πολλοί από εσάς μπορεί να ανησυχείτε, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το ευρώ κινείται προς την ευτέλεια. Η Ελλάδα μπορεί να αισθανθεί οικονομικό πόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα της σύμπλευσης με τους ευρωκράτες θα είναι αυξημένη λιτότητα, αστυνομικές τακτικές και πλήρης απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Η Ελλάδα μπορεί να σώσει τον εαυτό της με ένα εθνικό νόμισμα που θα στηρίζει το δικό της χρήμα, και ξεχάστε τους Ευρωκράτες οι οποίοι δε διεύθυναν επιτυχώς καμία επιχείρηση στη ζωή τους. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για την τύχη τους χωρίς να είναι δεμένοι στον Τιτανικό της Ευρωζώνης. Πρέπει να ξεφορτωθείτε το Ευρωκρατικό /Ευρωπαϊκό σύστημα και να βγάλετε τα σκουπίδια από την όμορφη χώρα σας. Πρόκειται για βαμπίρ που είναι ταγμένα να πιουν το αίμα της Ελλάδας.
Η Ελλάδα οφείλει να αρνηθεί να πληρώσει για όλες τις συμφωνίες ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης και τα παραποιημένα χρέη που έχουν δημιουργηθεί από ξένους τραπεζίτες και κακώς έχουν τεθεί στις πλάτες σας. Πάρτε πίσω όλα τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στον ελληνικό λαό και επιτάξτε τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζιτών, που προσπάθησαν να κλέψουν από σας. Αφαιρέστε τους τίτλους ιδιοκτησίας τους επί της περιουσίας σας, καθώς αυτή μπορεί πραγματικά να ανήκει μόνο στον Ελληνικό λαό και κανέναν άλλο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: πρέπει να σταματήσετε αμέσως να κακοποιείτε τους αδερφούς και τις αδερφές σας για λογαριασμό των συμφερόντων των ξένων τραπεζιτών. Βλέπουμε τα χτυπήματα και τους μώλωπες από τα γκλομπ σας στους ηλικιωμένους, τους πεινασμένους, τους κουρασμένους. Γιατί ξεπουλήσατε το έθνος σας και καταχραστήκατε το αξίωμά σας; Για να πολεμήσετε κατά του Ελληνικού λαού; Το να πολεμάτε εναντίον των αδερφών σας για ένα μισθό λίγων ευρώ που σε λίγα χρόνια δε θα αξίζει τίποτα είναι παράλογο! Πώς η μητέρα σας θα σας αγαπήσει ή σεβαστεί όταν χτυπάτε τα παιδιά της Ελλάδας; Θυμηθείτε τα μαθήματα της ιστορίας. Ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Μάο Τσετούνγκ έκαναν την εξάρθρωση των αστυνομικών δυνάμεων το πρώτο μέλημά τους μόλις κατάφεραν να αναλάβουν εξουσία. Αν συνεχίσετε σε αυτό το δρόμο της καταστροφής, δεν έχετε μέλλον άλλο από το θάνατο του έθνους σας και το θάνατο των αδερφών σας.
Ίσως τώρα να συμφωνείτε με τις προτάσεις μου και να λέτε, «Μα τι μπορούμε να κάνουμε; Δεν έχουμε δύναμη…»
Ανοησίες. Αν δεν είχατε δύναμη, δε θα έστελναν στρατευμένη αστυνομική δύναμη για να σας φοβίσουν. Συνεχίστε να ζείτε σαν αυτά τα μέτρα λιτότητας να ήταν καθαρή φαντασία. Πρέπει να επωφεληθείτε από την καλή προαίρεση αυτών που θέλουν να βοηθήσουν το έθνος σας. Μην εμπιστεύεστε τις γιγαντιαίες ξένες εταιρείες ή κυβερνήσεις, αλλά το άτομο. Ανοίξτε τις πόρτες σας σε αυτούς που θέλουν να χτίσουν το Ελληνικό έθνος και κλείστε τις σε αυτούς που θέλουν να το καταστρέψουν. το ελληνικό έθνος και να κλείσει τις πόρτες σας σε όσους επιθυμούν να το γκρεμίσουμε. Ο υπόλοιπος κόσμος θέλει να δει την Ελλάδα να ανεβαίνει. Κάντε εμπόριο με τους γείτονές σας που σας στηρίζουν. Η Ισλανδία μπόρεσε να ξεφορτωθεί τους αντικοινωνικούς ξένους τραπεζίτες και τα πηγαίνει καλύτερα από ποτέ. Κάντε εμπόριο με την Ισλανδία, και θα δείτε ότι οι φυσικοί πόροι που σας λείπουν θα συμπληρωθούν από αυτούς που προσφέρει η Ισλανδία.
Η Ελλάδα δεν πάσχει τόσο από οικονομική κρίση, όσο από κρίση δύναμης θέλησης. Ποιου η θέληση θα κυριαρχήσει; Των τραπεζικών ορνίων, που σας σπρώχνουν στην αυτοκτονία και γελούν με τα βάσανά σας, ή του Ελληνικού λαού, του οποίου οι πρόγονοι γέννησαν το δυτικό πολιτισμό, που πάλεψαν ακούραστα για να διατηρήσουν την κυριαρχία τους και έχουν τη δύναμη, μέσα σε καθένα πολίτη, να ξεπεράσουν τους εχθρούς τους και να αναδυθούν σαν το φοίνικα μέσα από τις στάχτες;

Ξέρετε την απάντηση. Είναι στο χέρι σας. Σας θέλουν να αισθάνεστε αβοήθητοι και στο έλεος των θεσμών τους, αλλά αυτό που φοβούνται πραγματικά είναι εσείς να ανακαλύψετε την τεράστια δύναμη και προοπτική σε καθένα από εσάς.
Η φωνή σας και η δύναμη της θέλησής σας είναι πιο δυνατή από οποιοδήποτε όπλο. Το πεπρωμένο σας αληθινά είναι αυτό που θα επιλέξετε να είναι.
Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε προς τη νίκη.
Η Ελλάδα θα επικρατήσει.
http://thegreeksolution.com
Και όμως η Ελλάδα έχει και φυσικούς πόρους … Δείτε σχετικά  Πλούτη/Assets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)