Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Η Γαλλία καταρρέει και γίνεται η νέα Ελλάδα

Άρθρο «φωτιά» της γερμανικής εφημερίδας για την οικονομική κατάσταση της Γαλλίας και τους χειρισμούς του Φρανσουά Ολάντ

Πυρά κατά του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα Bild, καταλογίζοντάς του τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η γαλλική οικονομία.
«Η Γαλλία είναι η νέα Ελλάδα;» γράφει το άρθρο που υπογράφει ο γερμανός δημοσιογράφος Νίκολας Μπλόμε και ειρωνεύεται την οικονομική πολιτική του Γάλλου προέδρου.
«Χωρίς το δίδυμο Γερμανίας-Γαλλίας τίποτα δεν είναι εφικτό στην Ευρώπη» γράφει.
«Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάρρευση, τα οικονομικά της στοιχεία είναι απογοητευτικά, η εμπιστοσύνη των πολιτών βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο και ο Φρανσουά Ολάντ δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, κατακεραυνώνοντας τον Φρανσουά Ολάντ.
«Η Γαλλία μπορεί ακόμη να δανείζεται χρήματα με λογικά επιτόκια», υπογραμμίζει η Bild αλλά τα δομικά μεγέθη της γαλλικής οικονομίας θυμίζουν όλο και πιο έντονα ορισμένες χώρες της Νότιας Ευρώπης, όπως η Ελλάδα.
«Πάνω από 25% ανεργία στους νέους, έλλειμμα 5%, μηδενική ανάπτυξη, αυτοκινητοβιομηχανίες στο νεκρό σημείο. Σύντομα η χρηματοδότηση της γαλλικής οικονομίας θα γίνει δύσκολη και η Γαλλία θα έχει σημαντικά προβλήματα» προειδοποιεί μέσω της Bild ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τους Γάλλους.


Πηγή: http://www.newsbomb.gr/


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
και η Γαλλία καταρρέει, αλλά δεν τολμούν οι Γερμανικές φυλλάδες να αναφερθούν και στην Γερμανική καταρρεύσει που για να επιβιώσει πατά στα πτώματα των Ελλήνων πολιτών και της υπόλοιπης Ευρώπης. Άραγε η Παγκόσμια κυβέρνηση θα είναι ο απομηχανής θεός, που θα δώσει στον λαό να φάει με αντάλλαγμα να παραδώσει την ψυχή του με την πλήρη υποταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)