Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ιδού η μητέρα όλων των σφαγών στις συντάξεις!


Θυμάστε, παίδες Ελλήνων αλύτρωτων, τον πίνακα που είχα φτιάξει σε παλιότερη ανάρτησή μου (δείτε εδώ) για να καταδείξω το μέγεθος της σφαγής των συνταξιούχων και τις κραυγαλέες αδικίες - παραβίαση του Συντάγματος - που απορρέουν από την εφαρμογή των περικοπών από το πρώτο ευρώ; Ε, λοιπόν, αυτά δεν ισχύουν τώρα, διότι κατόπιν της επίμονης "διαπραγμάτευσης" του Αντώνη Σαμαρά  με την Τρόικα υπέρ των δανειστών και των τραπεζιτών, τα κυβερνοκαθίκια "πέτυχαν" ακόμη πιο βάρβαρες περικοπές για τους ανυπεράσπιστους συνταξιούχους, που πλήρωναν μια ζωή δυσβάστακτες ασφαλιστικές εισφορές για να έχουν αξιοπρεπή γεράματα.

Με άλλα λόγια, τα κυβερνοκαθίκια δεν θεωρούν το ασφαλιστικό σύστημα ανταποδοτικό,  με συντάξεις ανάλογες με το ύψος των εισφορών και τα χρόνια ασφάλισης του ασφαλισμένου, αλλά κλεπτοκρατικό!  Ονειρευόμενοι τη σοβιετοποίηση των συντάξεων, εισβάλλουν βιαίως στα καταληστευμένα από τους ίδιους, μέσω του τζόγου, αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων και κλέβουν από τις συντάξεις των γερόντων ό,τι γουστάρουν για να σώσουν τους τραπεζίτες, τα λαμόγια και τους φοροφυγάδες!

Κι εγώ η αφελής ήλπιζα ότι δεν ήταν δυνατόν να εφαρμοστούν τέτοιες βάρβαρες περικοπές, επιπλέον όλων των προηγούμενων εξουθενωτικών περικοπών, που οδηγούν τα γερόντια στην οικονομική εξαθλίωση και την ευθανασία. Πού να φανταστώ, η αιθεροβάμων, ότι η "διαπραγμάτευση" του Αντώνη Σαμαρά και των αδίστακτων ΣτουρναροΒρουτσοσυνεργατών του με την Τρόικα θα είχε σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω καταλήστευση των κατακρεουργημένων συνταξιούχων, κάτω από τα απλανή βλέμματα και την επιδοκιμασία των μωροφιλόδοξων "προοδευτικών" εταίρων Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη!

Επιπλέον αυτών, κόβονται από τους συνταξιούχους και τα υπολείμματα των δώρων (Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας), δηλαδή άλλα 800 ευρώ το χρόνο, ήτοι 800:12 = 66,67 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με το video που είδατε, λοιπόν, ο γέροντας που παίρνει σύνταξη ακαθάριστη 2.001 ευρώ, με τη νέα σφαγή θα χάσει 2.001x 0,15= 300,15 ευρώ. Αν προσθέσεις σ' αυτό και την κατάργηση των υπολειμμάτων των δώρων, δηλαδή 66,67 ευρώ, τότε έχει μηνιαία μείωση κατά 300,15+66,67= 366,82ευρώ! Δηλαδή ο άτυχος αυτός συνταξιούχος - άτυχος που γεννήθηκε και εργάστηκε στη χώρα των λαμογιών -  χάνει από 1ης Ιανουαρίου του "σωτηρίου" έτους 2013 ετήσιο εισόδημα ίσον με 366,82x12= 4.401 ευρώ!

Με τις προηγούμενες περικοπές, ο ίδιος συνταξιούχος ονομαστικής σύνταξης 2.001 ευρώ μηνιαίως,, όπως είχα υπολογίσει στον πίνακα εδώ,  έχει χάσει συνολικά 424 ευρώ το μήνα, δηλαδή 424x12=5.088  ευρώ το χρόνο.

Και αν συνυπολογίσουμε και τη 13η και 14η σύνταξη που έχασε, δηλαδή 2.001x2- 800= 3.202 ευρώ ετησίως, τότε έχουμε αυτή τη στιγμή που μιλάμε (διότι αύριο μπορεί να ξημερώσουν με άλλες διαθέσεις οι κυβερνοδήμιοι) συνολική απώλεια εισοδήματος προς φόρων 4.401+5.088+3.022= 12.511ευρώ το χρόνο από το ποσόν που έπαιρνε μέχρι το Δεκέμβριο του 2009!

Αν δε προσθέσουμε σ' αυτά και την πιθανολογούμενη αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης, από το 2% που είναι σήμερα στο δεν ξέρω πού, και την πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου, καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ολική καταστροφή του "υψηλοσυνταξιούχου" του παραδείγματος που οδεύει ολοταχώς κάτω από τα 1.000 ευρώ, δηλαδή εξισώνεται μ' εκείνον που δούλεψε λιγότερα χρόνια και πλήρωνε μικρότερες ασφαλιστικές εισφορές!

Συνυπολογίζοντας δε και τα χαράτσια ακίνητης περιουσίας, έχουμε πανωλεθρία!

Το τραγικό της βάρβαρης αυτής επιδρομής των κυβερνοαλητών κατά των ανυπεράσπιστων γερόντων είναι ότι τα κυβερνοκαθίκια υπεξαίρεσαν τις ψήφους Ελλήνων πολιτών με εντελώς διαφορετικές υποσχέσεις, όπως επιβεβαιώνεται από τα video που έχω αναρτήσει σε προηγούμενα άρθρα μου. Άρα κυβερνούν παράνομα! Παραθέτω εδώ δύο χαρακτηριστικά:





Αυτός είναι ο αρχιψεύτης και σχιζοφρενής Αντώνης Σαμαράς, ο αρχιχασάπης των συντάξεων! Δείτε τώρα κάποια εύστοχα σχόλια από ανώνυμους αναγνώστες που αναρτήθηκαν σε σχετικό άρθρο της Ημερησίας:

Ανώνυμος: «ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. 

ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ. 

ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΚΑΘΗΚΙΑ. 

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. 

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ. 

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΗΔΗΞΕΙ. 

ΑΛΗΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. 

ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. 

ΠΙΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ. 

ΖΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.» 

******

 ΣΠΥΡΟΣ: «Πάντως δεν θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά σε όσους βγήκαν στη σύνταξη μετά το 1995 και πήραν αυξημένο εφάπαξ από τα ταμεία πρόνοιας. . .

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. . . 

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΦΑΠΑΞ 400. 000ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ 22 ΤΑΜΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!! 

ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. . .

 ΟΙ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΠΡΑΞΗ. . .

 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟ, ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ. . .

 ΑΣΚΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ. . .

 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΗΝ ΡΟΧΑΛΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ. . . 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:

ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ !!!!» 

Συνταξιούχοι πάσης Ελλάδος ας ξεσηκωθούμε! Ας αφήσουμε τους καναπέδες, πάρτε τις μαγκούρες σας όσοι τις χρειάζεστε, εν ανάγκη και τα "πι" σας, οι γριές τους κόπανους, και ας πάμε έξω από τη Βουλή για να δείξουμε στους κυβερνοβρικόλακες που μας πίνουν το αίμα ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί στη σκηνή και ότι θα απαιτήσουμε δικαστικά την αποκατάσταση των συντάξεών μας. Το άδικο δεν πρέπει να περάσει! 

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!!

Δεν είδατε ότι κανένας δεν μας νοιάζεται και κανένας δεν μας υπερασπίζεται;
Μας έχουν ξοφλημένους, και κάποιοι μάλιστα δυσανασχετούν γιατί δεν πεθάναμε ακόμη!
Προς Θεού, ας μην τους κάνουμε το χατίρι να φύγουμε πριν από την ώρα μας. Ας μην μιμηθεί κανείς την αυτοκτονία του συνταξιούχου στο Σύνταγμα, τον περασμένο Απρίλιο, που έγραψε μεταξύ άλλων στη δραματική επιστολή που άφησε: «Δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.»

Δεν υπάρχει ωρέ κανένας Έλληνας να ενώσει τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων και να ηγηθεί ενός ανένδοτου αγώνα εναντίον των κλεφτών του ιδρώτα μας;

Εάν μας θεωρούν ξοφλημένους και άχρηστους, τότε έχουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν υπερξοφλημένο και άχρηστο ογδοντατετράχρονο. Αν είχε κοινωνικές ευαισθησίες το γερόντιο αυτό, θα είχε ξεσηκώσει ο ίδιος σταυροφορία εναντίον των βάρβαρων περικοπών των συντάξεών μας, αν όχι λόγω της κατάφωρης αδικίας και της αντισυνταγματικότητας του μέτρου, τουλάχιστον από αλληλεγγύη προς τους συνομηλίκους του. Αλλά δυστυχώς δεν έχει ούτε τσίπα, ούτε φιλότιμο, ούτε αίσθημα δικαίου ο πρώην "δανειστής" του ΑνδρέαΠαπανδρέου για το διαβόητο κωλόσπιτο... 

Αυτό που γίνεται εις βάρος μας είναι εθνικό ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)