Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ

Σήμερα ενώ ψηφίζονται τα νέα πιο σκληρά μέτρα μέσα στην Βουλή, ο Ελληνικός λαός από αγανακτισμένος μετατράπηκε σε εξοργισμένος. Παρακολουθούμε με δέος τα γεγονότα μέσα στην Βουλή όσο και από έξω που διαδραματίζονται μέχρι και τώρα.


Τόσα τα ΜΜΕ, όσο και οι μεγάλοι πολιτικοί μέσα στην Βουλή συνεχίζουν την προπαγάνδα τους με την βοήθεια των γνωστών αγνώστων που με μολότοφ και βία καταφέρνουν να απομακρύνουν τον απλό ειρηνικό πολίτη που διαδηλώνει ενάντια στα νέα μέτρα, οι χιλιάδες λαού έγιναν έρμαιο των προβοκατόρικων ενεργειών τους.

Για πρώτη φορά ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες ενωμένοι δίνουν την δικιά τους μάχη μέσα στο Κοινοβούλιο, αναδεικνύοντας την ξευτίλα του ανύπαρκτου δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Μετά την απεργία των υπαλλήλων της Βουλής, γιατί τα μέτρα θίγουν και τα δικά τους συμφέροντα ο Υπουργός Οικονομικών αποσύρει την διάταξη που τους βλάπτει. Τα ΜΜΕ αναφέρονται στους θιγόμενους υπαλλήλους σαν να είναι το επίκεντρο των προβλημάτων, σαν να μην υπάρχουν άλλοι εργαζόμενοι στην χώρα μας, μόνο οι υπάλληλοι της Βουλής, δημιουργώντας ανισότητα μεταξύ των πολιτών, ανισότητα που αντικρούεται από το Σύνταγμα της Ελλάδας: όλοι οι πολίτες είναι το ίδιο μπροστά στον νόμο.

Σιχαμένα και εμετικά Παπαγαλάκια μέσα και έξω από την Βουλή αποπροσανατολίζουν τον πολίτη. Αυτοί που τρία χρόνια πουλάνε ψεύτικες υποσχέσεις, αυτοί που συμμετείχαν ενεργά στην σκληρή λιτότητα, στην οικονομική ύφεση, στην αύξηση της ανεργίας, της φτώχειας και των αυτοκτονιών.

ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΙ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουμε πόλεμο που σήμερα κρίνεται το μέλλον του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ…

Γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα όπως περιγράφονται χαρακτηριστικά από δελτία ειδήσεων:


Συγκεντρωτικό με τη μεγάλη ένταση έξω από τη Βουλή


Συνεχείς ρίψεις νερού και δακρυγόνων πραγματοποίησε η αστυνομία στη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στην πλατεία να είναι αποπνικτική. Νωρίτερα, ομάδα διαδηλωτών είχε πετάξει βόβμες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταγμένες επί της Βασ. Σοφίας μπροστά από το φράχτη που είχε στηθεί από νωρίς.



Παρά τα εκτεταμένα επεισόδια το συγκεντρωμένο πλήθος παραμένει στο κέντρο της Αθήνας διαδηλώνοντας κατά των μέτρων λιτότητας.







http://www.newsbeast.gr/

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:
ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΑΜΑΛΙΑΣ

Α. Σαμαράς: Η Ελλάδα θα κερδίσει το στοίχημα

Αποχωρούν οι διαδηλωτές από την Αμαλίας 

Με «δίκη των έξι» απειλεί η Χρυσή Αυγή

Παραίτηση Στουρνάρα ζήτησαν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες

«Παρών» θα ψηφίσει στη σημερινή ψηφοφορία η ΔΗΜΑΡ

Τα επεισόδια μέσα από το φωτογραφικό φακό

Τα ΜΑΤ εμποδίζουν τον κόσμο να επιστρέψει στην πλατεία

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Ογκώδης διαδήλωση υπό βροχή στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)