Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Λεφτά υπάρχουν για την ΕΡΤ, αλλά όχι για το ΠΙΚΠΑ



Ενώ «σωζόμαστε» για πολλοστή φορά, οι εργαζόμενοι στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης απευθύνουν με επιστολή τους δραματική έκκληση για ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, για τα 35 παιδιά που φιλοξενούνται.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και στην επιστολή αναφέρονται ονομαστικά τα παιδικά και τα αβάπτιστα βρέφη, με το μέγεθος των παπουτσιών και των ρούχων που χρειάζονται ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση.
Το Ίδρυμα έχει φτάσει πλέον να μην διαθέτει ούτε βασικά είδη υγιεινής όπως κρέμες και σαπούνια, ούτε στοιχειώδη αντικείμενα, όπως κουταλάκια αντιολισθητικά χαλάκια και άλλα παρόμοια.
Τα 35 παιδιά δεν περιμένουν τίποτα πλέον από την κυβέρνηση και η τελευταία τους ελπίδα είναι η ανθρωπιά των απλών πολιτών.
Την ώρα όμως που το ΠΙΚΠΑ δεν μπορεί πλέον να φροντίσει ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί, μαθαίνω πως «λεφτά υπάρχουν» για την κρατική ΕΡΤ.
Κόσμος και κοσμάκης περνάει την πύλη του ραδιομεγάρου και πολλοί εξ αυτών θα αρχίσουν να εισπράττουν μισθούς ως «προσωπικό ειδικών θέσεων» καθότι απαγορεύονται οι προσλήψεις.
Επιπλέον τα κουτσομπολιά στην Αγία Παρασκευή λένε πως αντί να αξιοποιηθεί ο γίγαντας που λέγεται ΕΡΤ πολλές εκπομπές θα είναι μεικτές παραγωγές, δηλαδή συνεργασίες της ΕΡΤ με εξωτερικά γραφεία παραγωγής.
Το «σύστημα» βλέπετε μπορεί να μην νοιάζεται αν θα πεινάσουν παιδάκια, εξαντλεί όμως την έγνοια του στο να μην πεινάσουν….παπαγαλάκια.
Ε και μετά που ξέρεις….μπορεί τα καλομισθοδοτούμενα «παπαγαλάκια» να οργανώσουν κανένα «τηλεμαραθώνιο αγάπης»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)