Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μπαίνουν υπερεπίτροποι στις τράπεζες με εντολή τρόικας!

Αλλάζει ο τραπεζικός χάρτης μετά την ανακεφαλαιοποίηση, από κόσκινο όλα τα δάνεια

Κλείσιμο τραπεζικών υποκαταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, απολύσεις πλεονάζοντος προσωπικού, μαχαίρι στις χορηγήσεις προς επιχειρήσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια δανειοδότησης, αλλά και σε κόμματα, περιορισμό των αμοιβών των τραπεζικών στελεχών και πλήθος άλλων αλλαγών θα φέρει η τοποθέτηση υπέρ - επιτρόπων στα τραπεζικά ιδρύματα.

Οι τράπεζες που θα ανακεφαλαιοποιούνται από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα καταθέτουν προγράμματα αναδιάρθρωσης που θα εγκρίνονται από το Ταμείο και την τρόικα και την εφαρμογή των οποίων θα εποπτεύουν επίτροποι φυσικά πρόσωπα ή ελεγκτικές εταιρείες.


Το Ταμείο με την βοήθεια των επιτρόπων θα αποφασίζει για τις χορηγήσεις, για θέματα διακυβέρνησης των τραπεζών, ακόμη και για ζητήματα προβολής.


Οι τράπεζες που έχουν χορηγήσει χωρίς τραπεζική τεκμηρίωση δάνεια σε κόμματα, στα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους και σε επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα θα ελέγχονται για τις αποφάσεις του αυτές και αναδρομικά. 
 
 http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)