Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«Ορατές οι πρώτες επιτυχημένες προσπάθειες της ευρωζώνης»


Μέρκελ: Η Γερμανία ωφελείται από το ευρώ

Την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη μείωση του κόστους εργασίας, ανέφερε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ως τις πρώτες ενδείξεις επιτυχίας των προσπαθειών της ευρωζώνης για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

«Είναι ορατά τα πρώτα σημάδια επιτυχίας της ευρωζώνης», σχολίασε η κ. Μέρκελ, προσθέτοντας ότι «η Γερμανία ωφελείται από το ευρώ και πρέπει να επιδείξει αλληλεγγύη».

Αφού επανέλαβε τη δέσμευση της Γερμανία να επιτύχει το στόχο για φρένο του χρέους το 2013, σημείωσε ότι «πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να υπερασπιστούμε τις ευρωπαϊκές αξίες».


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
διαβάζοντας το άρθρο στεκόμαστε σε μερικά σημεία, αφού θεωρούμε ότι η προπαγάνδα βρίσκεται στο έπακρο:η Γερμανία ωφελείται από το ευρώ, κερδίζοντας 45 δισ. ευρώ μόνο από την χώρα μας. 
Πρέπει να επιδείξει αλληλεγγύη, άργησε να αναφερθεί στην αλληλεγγύη αφού από την αρχή της κρίσης το μόνο που έκανε ήταν να κατηγορεί τον Ελληνικό λαό, χωρίς να επιφέρει ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα. Τι σημαίνει άραγε αλληλεγγύη για την Μέρκελ;να μας δανείζει με σχεδόν 12%; ή μήπως τώρα που ξεπουλάνε την χώρα μας να αγοράσει από φιλευσπλαχνία την εθνική μας περιουσία.
Μείωση του κόστους εργασίας, που επιτυγχάνεται με μείωση των μισθών στο 50%, ωραίο τρόπο βρήκαν να πλουτίσουν ορισμένοι.
Στόχο για φρένο του χρέους το 2013, αντίθετα η χώρα μας με ένα μαγικό τρόπο ενώ όλα τα έσοδα της ακόμα και τα δάνεια πάνε για να αποπληρωθούν τα προηγούμενα δάνεια και οι τόκοι τους, το χρέος μας συνεχώς αυξάνεται. Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρήσουμε ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν "δανειστεί" και για να ακριβολογούμε τους έχουμε χαρίσει 253 δισ. ευρώ. 
Τα κορόιδα πληρώνουν για να κερδοσκοπούν οι Γερμανοί και το τραπεζικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα ο λαός να βρίσκεται στα όρια της φτώχειας, αυτές είναι οι ευρωπαϊκές αξίες κυρία Μέρκελ που πρέπει να υπερασπίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)