Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Για τα πρακτικά: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ «ΤΡΙΩΝ»

Υπενθυμίζω ότι βάσει του Συντάγματος η κυβέρνηση είναι διορισμένη και ελέγχεται μόνο από την εκλεγμένη  Βουλή των Ελλήνων. Από τους αντιπροσώπους του Λαού και του Έθνους δηλαδή. Στην πραγματικότητα όμως, τώρα πια και οι βουλευτές  είναι διορισμένοι και έτσι η κυβέρνηση είναι ουσιαστικά αυτοδιοριζόμενη και αυτοελεγχόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι το πολίτευμα έχει ανατραπεί, η λαϊκή κυριαρχία έχει καταργηθεί εντελώς και οι εξουσίες δεν πηγάζουν πια από το Λαό, δεν υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και δεν ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Βλπ αρθ 1 και 26. Δείτε τώρα και την επίσημη συμφωνία των τριών ανθρώπων που ελέγχουν απόλυτα αυτή την στιγμή την τύχη της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Δείτε σχετικά :
Από το φιλικό μας: http://justiceforgreece.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)