Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Λαέρτης Βασιλείου και "το Σώμα του Χριστού"


"Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, για το αν νιώθω Έλληνας ή Αλβανός. Είμαι και τα δύο"!Οργισμένη απάντηση του σκηνοθέτη για τα γεγονότα στο "Χυτήριο"!


"Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να εκφράζομαι στη μητρική μου γλώσσα, που είναι τα ελληνικά..."
Μετά από τα χθεσινά γεγονότα τρόμου, στο Θέατρο "Χυτήριο", ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Λαέρτης Βασιλείου μίλησε στην εκπομπή "ΜΙΛΑ" και την Τατιάνα Στεφανίδου για την αλβανική και την ελληνική καταγωγή του και το κατά πόσο αυτό έχει σχέση με μια παράσταση και τα χθεσινά συμβάντα στην Ιερά Οδό.
Ο σκηνοθέτης μίλησε για την παράσταση και διευκρίνισε ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από το "CORPUS CRISTI", αλλά από αυτούς που μας ρεζίλεψαν για ακόμα μια φορά σε όλο τον κόσμο, μιας και οι χθεσινές εικόνες φιλοξενήθηκαν από ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.
Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
αυτά κι άλλα πολλά είπε ο Αλβανός σκηνοθέτης του "Corpus Cristi - Το σώμα του Χριστού", μια θεατρική παράσταση που προσβάλλει τον Ιησού αναδεικνύοντας μια gay παραλλαγή. Το ιστολόγιο μας δημοσίευσε αρκετά σχετικά θέματα  και με την ανακοίνωση των συντελεστών της θεατρικής παράστασης «Corpus Christi» για το πρόωρο τέλος της, δημοσιεύουμε το τελευταίο μας άρθρο για αυτή. Θεωρήσαμε απαραίτητο να πάρουμε μια ακόμα θέση σε όλα τα ψεύδη και την προπαγάνδα που ακούμε από τα ΜΜΕ και τα μεγάλα ιστολόγια μια που ζήσαμε από κοντά αυτούς που ονομάζουν φασίστες Χριστιανούς.

Ο κύριος Λαέρτης Βασιλείου με ανακοινώσεις ψεύδους και υποκρισίας αναφέρεται ότι η παράσταση δεν προσβάλει τον Χριστιανισμό και την θρησκευτική πίστη του Ελληνικού λαού, όμως στην αρχή του βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα η βλασφημία στο όνομα του Χριστού καθώς και η άθλια παρακμή που διακατέχει το θεατρικό. Αυτό το σίχαμα το ονομάζουν τέχνη, φαίνεται η ισοπέδωση αξιών επηρεάζει και το θέατρο, αφού αυτές οι μπούρδες δείχνουν την υποκουλτούρα των δήθεν διανοούμενων.   




Ο κύριος Λαέρτης επίσης αναφέρεται σε πρόσωπα που κρατούν την Ελληνική σημαία αλλά και ηλικιωμένους που δήθεν χαιρετούν Ναζιστικά, επίσης ότι αυτοί δημιούργησαν ζημιές και χρησιμοποίησαν βία. Την Πέμπτη 25/10 βρισκόμασταν στον θέατρο "Χυτήριο" και δημοσιεύσαμε βίντεο και φωτογραφίες από τους διαδηλωτές http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2012/10/corpus-christi-251012_26.html όπου όλα τα αναφερόμενα του κατασήπονται αφού η κάμερα μας δεν κατέγραψε τίποτα από όσα κατονομάζει  Πουθενά δεν είδαμε σκηνές βίας από τους παρευρισκόμενους εκτός από την χρήση χημικών και μερικά χτυπήματα με γκλομπ από τα ΜΑΤ. 
Ακολουθεί το βίντεο με τα μεγάλα ψέματα του Λαέρτη και την συμπαράσταση της Τατιάνας Στεφανίδου, η τέχνη για αυτούς πληγώθηκε από φανατικούς Χριστιανούς, αντίθετα εμείς είδαμε γεροντάκια να αναπνέουν χημικά αλλά και μαζί με αυτά να τους χτυπούν με απίστευτη προπαγάνδα όλα τα ΜΜΕ. 
Η αλήθεια λάμπει γιατί είναι "χρυσός" όχι όμως από σκουριασμένα μυαλά σαν των ονομαζόμενων, που στοχεύουν στην διάλυση των αξιών για να αναδείξουν την δήθεν ανωτερότητα τους και την διαφορετικότητα τους με το μηδενικό επίπεδο που  τους διακατέχει. Πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)