Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Γερμανική πρόκληση: Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα χωρίς την έγκριση της Βουλής Πηγή: Γερμανική πρόκληση: Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα χωρίς την έγκριση της Βουλής

Ενα νέο προκλητικότατο δημοσίευμα αυτή τη φορά από το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche που ξεπερνάει κάθε όριο επικαλούμενο πηγές του Eurogroup ισχυρίζεται πως υπάρχει σχέδιο να επιβληθεί στην Ελλάδα η αυτόματη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων χωρίς την έγκριση από την Βουλή των Ελλήνων.
Ουσιαστικά ο αρθρογράφος αναφέρει πως το Εurogroup θα επιβάλει με το έτσι θέλω στην Ελλάδα όσα μέτρα και τις μεταρρυθμίσεις θέλει, ακόμα και αν αυτά δεν εγκρίνονται – ψηφίζονται από το ελληνικό κοινοβούλιο


Πηγή: Γερμανική πρόκληση: Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα χωρίς την έγκριση της Βουλής | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/75006#ixzz2BCzVYJUk


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
δεν είναι  μόνο Γερμανική πρόκληση αλλά είναι η Γερμανική αλήθεια, όταν το κοινοβούλιο απαρτίζεται από εντολοδόχους της Γερμανικής κυβέρνησης είναι φυσικό να μην απαιτείται καμία έγκριση από αυτό. Η Βουλή μετατράπηκε σε ένα θέατρο παραλόγου για να κλείσει το στόμα του Ελληνικού λαού, μαζί με αυτήν μετατράπηκε η Δημοκρατία σε Γερμανική κατοχή και φασισμό. Όλα αυτά τα "ωραία" πάντα με την δικιά μας ανοχή, η γνωστή μέθοδος της σαλαμοποίησης έχει πετύχει όσα δεν θα μπορούσαν να περάσουν τόσα χρόνια με την βοήθεια της απειλής για πτώχευση και της επιστροφής στην δραχμή. Τα μέτρα και τα μνημόνια το μόνο που μας παρέχουν είναι την εξόντωση μας με την ταυτόχρονη αύξηση του χρέους, τα μέτρα από την ημέρα είσοδου του ΔΝΤ στην χώρα μας δεν έχουν τέλος.
Από την στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχασε τον πραγματικό της χαρακτήρα και έγινε θεριό που τρώει τις σάρκες των μελών της καιρός είναι να αποχωρήσουμε από αυτήν. Αν γνωρίζαμε ότι μετά από δέκα χρόνια νομισματικής ένωσης βιώναμε την σημερινή κατάσταση δεν θα αποδεχόμασταν καμία Ευρώπη, καιρός είναι να γυρίσουμε πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)