Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Γ. Ραγκούσης: Ακραίες και παρακμιακές καταστάσεις ζει το ΠΑΣΟΚ


Τι λέει ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου

Γιά «ακραίες, παρακμιακές καταστάσεις που ζει το κόμμα υπό την ηγεσία Βενιζέλου» και οι οποίες «δεν ήταν προδιαγεγραμμένες» κάνει λόγο ο Γ.Ραγκούσης δηλώντας μάλιστα δικαιωμένος που απομακρύνθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και στενός συνεργάτης του Γ.Παπανδρέου προσδίδει Ιστορικές διαστάσεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ τονίζοντας σε συνέντευξη του στο tvxs.gr.

«Οι πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Οικονομικών είναι ασυγχώρητες. Η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ είναι τελείως απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Μία-μία οι δήθεν δικαιολογίες καταρρέουν. Η χθεσινή ενέργεια του εισαγγελέα να φέρει την υπόθεση Βουλγαράκη - Πελέκη στη Βουλή κάνει ακόμη πιο εξοργιστική για όλους εμάς την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, μας βγάζει από τα ρούχα μας, διότι στην πραγματικότητα αυτό που προκύπτει είναι ότι ανάμεσα στους άλλους, που στην πορεία θα δούμε ποιοι τελικά ήταν, προστατεύτηκε και ο κ. Βουλγαράκης και η κ. Πελέκη από έλεγχο, ο οποίος ενδεχομένως να πιστοποιούσε ότι έπρεπε να καταβάλουν φόρους».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο κ. Ραγκούσης δεν θέτει θέμα ποινικών ευθυνών: «Έτσι κι αλλιώς, για μένα είναι ιστορικών διαστάσεων οι πολιτικές ευθύνες και μόνο» αναφέρει.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
σαφέστατα μας αναφέρει ο κύριο Γ. Ραγκούσης ότι οι ίδιοι οι πολιτικοί δεν καταβάλουν φόρους, όμως έχουν πιει το αίμα του Έλληνα πολίτη. Παίρνουν μέτρα για δήθεν την φοροδιαφυγή του λαού, ενώ οι ίδιο έχουν δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες του εξωτερικού. Πού είναι οι δικαστές να ελέγξουν και να καταδικάσουν τα πολιτικά "γουρούνια" αυτής της χώρας, φαίνεται άλλο τόσο "γουρούνια" είναι και οι ίδιοι οι εισαγγελείς, δημόσιοι υπαλληλικοί που τρέμουν μήπως χάσουν την θεσούλα τους, κάποια στιγμή όμως θα τρέμουν την οργή του λαού όλοι τους... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)