Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Βενιζέλος: Ψηφίζετε ή διαγράφεστε

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στην έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ,  υπογράμμισε στους βουλευτές του ότι θα πρέπει τα μέτρα να ψηφιστούν, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι όσοι δεν ψηφίσουν με βάση την πολιτική γραμμή του κόμματος, θα διαγραφούν και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και από το κόμμα.

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
να χαίρεστε την δημοκρατία του κύριου Βενιζέλου ΠΑΣΟΚΟΙ βουλευτές. Δεν είστε μόνο αξιοθρήνητοι αλλά και εμετικοί που δεν έχετε το θάρρος της γνώμης, που δέχεστε να σας απειλεί ο μεγαλύτερος "φασίστας" της δημοκρατίας μας. Το αποφασίζω -διατάζω και διαγράφω είναι πολύ πιο αυταρχικό από αυτούς που ειρωνεύεται ότι είναι φασίστες, είναι η απόλυτη υποταγή της σκέψης και άποψης. Χαιρόμαστε γιατί μέσα στην οικονομική κρίση τα πολιτικά πρόσωπα έβγαλαν το προσωπείο τους και δείχνουν το τέρας που έκρυβαν τόσα χρόνια, ένα τέρας που τρώει κάθε μέρα τον λαό του, τους ψηφοφόρους του αλλά και τα ίδια του τα παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)