Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Οι Ελληνικές Τράπεζες η κεφαλαιακή τους επάρκεια, τα ουράνια κέρδη με τα ουράνια επιτόκια 4, 8, 16, 19 και βάλε % και οι Έλληνες σωτήρες των υπερχρεωμένων των άλλων χωρών.

ΙΝΚΑ ΔΤ 366 Παρασκευή 2-11-2012

Το ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, στέκει δυνατά και αποτελεσματικά και, στην σημερινή πορεία σκλαβιάς των Ελλήνων κυρίως, και των ξένων τραπεζιτών, πάνω στην Ελλάδα.
Οι δημοσιογράφοι και η πολιτική ηγεσία μας σε μια χωρίς ιστορικό προηγούμενο συνεργασία, υποβάλλουν τον Ελληνικό πληθυσμό, πάνω στο ίδιο μοτίβο, οι τράπεζες και οι τράπεζες και οι τράπεζες και τα κεφάλαια των τραπεζών και ξανά τα κεφάλαια των τραπεζών και μια κασέτα που παίζει τον ίδιο σκοπό που φέρνει εμετό.
Τα ίδια πρόσωπα για τις τράπεζες, ο ίδιος διοικητής κος Προβόπουλος, ο ίδιος κος Στουρνάρας σε όλες τις κυβερνήσεις και το ίδιο μοτίβο, κατά των Ελλήνων που έχουν δάνεια, πως αν κουρευτούν οι οφειλές η και αν ακόμα μειωθούν με επιμήκυνση οι δόσεις θα κλονιστούν οι τράπεζες, που θα σωθούν με δάνεια που θα πληρώσουν όλοι οι Έλληνες.
Η άποψη πως με τα δάνεια της  ΕΚΤ προς την Ελλάδα για τις τράπεζες, που θα τα αποπληρώσουν όλοι οι Έλληνες που έχουν εισόδημα με φόρους, θα περισωθούν τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν εισόδημα, είναι έχει μια λογική, χωρίς την παράμετρο των κεφαλαίων και των κερδών των τραπεζών πραγματικών και κρυμμένων η φυγαδευμένων.
Το ΙΝΚΑ, με βάσει τα στοιχεία κερδών προηγουμένων ετών που τηρεί, έχει την βεβαιότητα, ότι, οι τράπεζες έχουν απόλυτη κεφαλαιακή επάρκεια, έχουν πληθωρικά κέρδη που δεν δείχνει η σημερινή δημοσιογραφία, αλλά και στην άλλη περίπτωση, αν πουν πως χρηματοδότησαν άστοχες επενδύσεις σε άλλες χώρες, δεν αιτιολογείται, το γιατί οι Ελληνικές τράπεζες πρέπει να φορτώσουν, στους Έλληνες τα χρέη των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων των άλλων χωρών που έκαμαν άστοχες επενδύσεις οι Ελληνικές τράπεζες.
Δεν καταλαβαίνει κανένας το κουφό των συλλογισμών αυτών.
Μοιάζει η είναι μια τεράστια ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Κανένας δεν έχει επικαλεστεί με δημόσια λογιστικά στοιχεία πως οι τράπεζες δεν έχουν κέρδη, η, κεφαλαιακή επάρκεια, παρά μόνο οι πληθωρικές τρομοκρατικές καταχωρήσεις των δημοσιογράφων πατερίτσες η αλλιώς υπαλλήλων διορισμένων δημοσιογράφων των τραπεζών.
Οι δημοσιογράφοι παίρνουν την ακολουθία της κυβερνητικής πολιτικής προς τις τράπεζες, το καταλαβαίνουμε αυτό, αλλά την κυβερνητική πολιτική προς τις τράπεζες, το λογιστικό έλεγχο των τραπεζών, το που πήγαν τα κέρδη των -να μη γράψουμε το γνωστό ληστρικών-, ουράνιων επιτοκίων 4, 8, 16, 19 και βάλε %, που μαραίνει ότι και αν ανθίσει και μόλις ανθίσει, αυτά ποιος θα τα προβάλλει αγαπητοί δημοσιογράφοι.
Κανείς από την κυβέρνηση, κανείς μα κανείς, δεν πρόβαλλε πως τα ουράνια 4, 8, 16, 19 και βάλε % επιτόκια, δεν αποφέρουν κέρδη στους ισολογισμούς, η ότι απλά οι ισολογισμοί είναι αδύνατο να ελεγχθούν ως δαιδαλώδεις η με διπλά τριπλά βιβλία.
Η δημοσιογραφία μπορεί να πείσει ότι τα σκατά είναι παντεσπάνι.
Αυτό βέβαια δεν λέγεται δημοσιογραφία λέγεται με το όνομα του παντεσπάνι π.χ.
Ο πολίτης είναι καλόπιστος και πιστεύει στις αρχές. Μέχρι να καταλάβει. Για να καταλάβει πρέπει να του το επιτρέψουν οι δημοσιογράφοι. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

(Εστάλη από ΙΝΚΑ Κρήτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)