Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Οχι κύριοι των επιτελείων της Νεας Εποχής και των παραμάγαζων του CDRSEE και του SOROS! Δεν είμαστε ούτε "Ταλιμπάν" ούτε "Χρυσαυγίτες".

Είμαστε  Έλληνες  Δημοκράτες  Ορθόδοξοι  Χριστιανοί που  όπως και σε όλες τις άλλες λαϊκές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις, υπερασπιστήκαμε  αυτά  που εσείς μπαζώσατε  με  τόνους  λάσπης για να μπορείτε  τώρα, ανενόχλητοι  να  ολοκληρώσετε  την  βρώμικη  αποστολή της προδοσίας της χώρας  που σας γέννησε και της παράδοσης ενός ολόκληρου λαού  στα  νύχια  των  ξένων  και ντόπιων λυκόμορφων  φορολογητών.

Η έννοια της δημοκρατίας  δεν μπορεί εκ των πραγμάτων  να απειλείται απο εμάς,  τα εκατομμύρια  δηλαδή Ελλήνων Δημοκρατών Ορθοδόξων, αφού έτσι  κι αλλιώς, όπως  και η εθνική μας κυριαρχία  και  αυθυπαρξία  έχει  πληγωθεί θανάσιμα από όλους εσάς. 

Απιο εσάς τους  δήθεν "υπερασπιστές" της, τους εντολοδόχους  της  κυβερνητικής κοινοπραξίας  και των δήθεναντιπολιτευομένων  αλλά επί της ουσίας "μαθητευομένων μάγων" της  "Νέας Εποχής"  και της παλιότερης και νεότερης  "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Απο εσάς που αφού  ουρούσατε  πάνω στα  μνήματα  των  αγωνιστών  της εθνικής  μας αντίστασης  (παλιάς και νέας) και των  μαρτύρων  της πίστης  και της  ελευθερίας του έθνους , τρέχατε  στο  "ναό της δημοκρατίας ", της  δικής σας  ευρωατλαντικής δημοκρατίας, να  δώσετε  με την ψήφο σας  τη νομιμοφάνεια σε κάθε τι που αποδομούσε την κοινωνία , την οικογένεια,  την οικονομία , την εθνική μας κυριαρχία.Σε κάθε  τι  που  αφορούσε  την φυσική και πνευματική  εξόντωση ενός ολόκληρου λαού .

Απο εσάς  που  δεν αφήσατε απαραβίαστο  ούτε ένα άρθρο του Συντάγματος ,και που σήμερα   τολμάτε να μας λέτε φανατικούς και χρυσαυγίτες.

Είναι δυνατόν  οι  άξιοι διάδοχοι  του Τσολάκογλου, του  Μπουραντά, του Λογοθετόπουλου, να  μιλούν  για  φασισμό και μισαλοδοξία;

Πριν λίγες ημέρες   δεν ήταν  που  ο  ηθοποιός - διαφημιστής  του ΔΗΜΑΡικού  "γίνεται- δεν γίνεται"  Μπέζος,  έλεγε  με κυνισμό  και μισανθρωπία  σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα, ότι δεν θα πάθει  τίποτα ο δάσκαλος ή ο καθηγητής αν  ο μισθός  του  πέσει κατά 200- 300 ευρώ;

Πριν απο λίγες ημέρες  δεν ήταν   που  η  ειδική  στους  "συνωστισμούς"των  θυμάτων της Τούρκικης θηριωδίας  και κομματική σύντροφος  του  Κουβέλη , του Ψαριανού, του Μπέζου  και των άλλων που  "καμώνονται" τους  δημοκρατικούς   αριστερούς, ζητούσε  απο τον  υπουργό  Προ- Πο να επέμβει  εναντίον όσων  διαδήλωναν  διαμαρτυρόμενοι για  την  καθύβριση  και προσβολή  του θρησκεύματός τους, μέσω  της θεατρικής νεοεποχήτικης  προστυχιάς  Corpus Christi;

Αυτοί λοιπόν  που θεωρούν  ότι δεν  θα πάθεις και τίποτα αν  φάς  ληγμένα  τρόφιμα , αν  η σύνταξη σου απο τα 380  ευρώ  πέσει  στα 345, αν  μείνεις  για  χρόνια  στο περιθώριο  της ανεργίας, αν  σε χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ σαν ανθρώπινη ασπίδα, αν  σου πάρει  ο Νταβούτογλου  το Καστελόριζο, αν  με εντολή της Τρόϊκας σε διώξουν  απο το νησί σου  γιατί   έχεις μόνο άλλους 149 γείτονες, αν σου κλείσουν τα μισά νοσοκομεία  και τα μισά σχολεία, αν τρώς απο τα σκουπίδια  γιατί  δεν έχεις  ούτε για  ψωμί, αν  το παιδί σου λιποθυμάει  στην τάξη απο την πείνα, αν ο εργοδότης σου  έχει να σε πληρώσει μήνες, αν δεν  έχεις  ούτε  για να θάψεις  τον δικό σου  νεκρό, αν σε φτύνουν όχι  στα μούτρα  αλλά στην ψυχή  βρίζοντας  το μοναδικό σου Στήριγμα και Ελπίδα  τον  Κύριό σου και Σωτήρα σου Ιησού Χριστό.

Αυτοί  είναι  που   χθές σε  έλεγαν "φονταμενταλιστή" , "οπισθοδρομικό", "αντιευρωπαϊστή" και σήμερα σε βαφτίζουν  "αισχρό φανατικό" , μισαλλόδοξο" ή  "χρυσαυγίτη".

Είναι οι ίδιοι  που  ακολουθώντας  τα βήματα του Πάγκαλου  έφτασαν  στο  αποχωρητήριο  της   της Νέας Τάξης Πραγμάτων  για να κοινωνήσουν  απο τον   βούρκο της Νέας Εποχής. 


Εστάλη από:http://klassikoperiptosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)