Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Πού τα βρήκε τόσα λεφτά ο Κινέζος πρωθυπουργός;

Νέα αποκάλυψη βγήκε στη φόρα από τους New York Times που έχει να κάνει με τον Κινέζο πρωθυπουργό Τζιαμπάο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτός και η οικογένειά του έχουν αποκτήσει περιουσία ύψους 2,7 δις. δολαρίων!
Βέβαια, ο ίδιος απάντησε με αγωγές και δημόσια διάψευση, ενώ λίγο μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ οι Κινέζικες Αρχές μπλόκαραν την πρόσβαση στην κινεζική έκδοση της εφημερίδας στο Διαδίκτυο, αλλά και την αναζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.
Σύμφωνα με την αμερικάνικη εφημερίδα, οι στενοί συγγενείς του Τζιαμπάο, όπως ο γιος, η κόρη, και ο αδερφός του, έχουν πλουτίσει κατά τη διάρκεια της θητείας του. Μέχρι και η μητέρα του Κινέζου πρωθυπουργού έχει στη διάθεσή της περιουσία ύψους120 εκατ. δολαρίων!
Ακόμα, η έρευνα μάλλον αποδεικνύει ότι πολλά από τα πλούτη του προέρχονται από τομείς της οικονομίας τους οποίους ήλεγχε ο ίδιος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)