Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μίκης ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - Είναι πρόκληση η επίσκεψη Μέρκελ!!!



Δημοσιεύτηκε στις 7 Οκτ 2012 από 
Ο Μίκης Θεοδωράκης απαντά στην αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη περί της προσεχούς επίσκεψης της Μέρκελ:
"Αυτό είναι πρόκληση... μα αυτό που κάνουν τώρα το μετρήσανε; Αυτό για εμάς είναι πολύ καλό από μία άποψη γιατί θα φανεί ο κόσμος και θα καταλάβει αυτή περί τίνος πρόκειται για τον Ελληνικό Λαό... είναι πρόκληση αυτή την στιγμή!!!"
Προσέξτε το βλέμμα του Μίκη προς τον βουλευτή (ροζ πουκάμισο) τι στιγμή που οι πολίτες ρωτούν: θα βγούνε όμως έξω οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον λαό; θα κινητοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Έχει 71 βουλευτές!

Συνέβει στην Λαμία στις 5.10.2012, στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης Μάκη Βαρλάμη με θέμα "Άξιον Εστί - Μίκης Θεοδωράκης" για το μελλοντικό μουσείο "Μίκης Θεοδωράκης" στην Λαμία.

Δείτε επίσης:
Μίκης Θεοδωράκης: "ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕ ΤΙΜΠΟΤΑ!!! ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΣΗ!!!"
http://www.youtube.com/watch?v=TMBtux1nWNw&list=UUeLMu8CWMMMp7n09C0o5YXw&...

(Εστάλη από τον κύριο Βασίλης Νούση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)