Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σχιζοφρενικό! Ο Ευ. Βενιζέλος φτύνει τα μέτρα που θα συνυπογράψει!

Εδώ τρελοκομείο η Ελληνική Δημοκρατορία, κοινώς Λαμογιστάν! Άλλος για ζουρλομανδύα; 


Ο αυτισμός θεραπεύεται; Όοοχι βέβαια! Είναι ανίατη ασθένεια, μια ισόβια αναπτυξιακή διαταραχή, που εμποδίζει τα άτομα να κατανοούν σωστά όσα βλέπουν, ακούν και γενικά αισθάνονται. Αυτά τα θλιβερά συμπτώματα δεν βλέπουμε στους πολιτικούς μας και τραβάμε τα μαλλιά μας; Sure! Επομένως είναι αυτιστικοί.

Επίσης πάσχουν και από Αλτσχάιμερ, οι καημένοι... Το Αλτσχάιμερ είναι μια εκφυλιστική ασθένεια που πρώτα προβάλλει τη μνήμη, και γι' αυτό οι πολιτικοί μας ξεχνούν αυτά που έλεγαν και έκαναν λίγο πριν. Μην τους παρεξηγείτε λοιπόν! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι!



Πώς δεν το καταλαβαίνουν, Πάνο Καμμένε; Το παρακαταλαβαίνουν μάλιστα, παρότι αυτιστικοί! Άλλωστε αυτά που λες εσύ τώρα τα έλεγε κατά κόρον τότε που ήταν στην Αντιπολίτευση ο Αντώνης Σαμαράς. Όταν όμως έγινε πρωθυπουργός τα έκανε γαργάρα διότι έτσι υπηρετεί τ' αφεντικά του μέσα κι έξω από την Ελλάδα. 
Θα μου πεις μπορεί να πάσχει από Αλσχάιμερ ο άνθρωπος και δεν θυμάται τι έλεγε...

Ας τα να πάνε... Έχουμε μπλέξει άσχημα, και δεν υπάρχει ο ξεμπλέκων!





Με ρωτούν: μπορεί ο ψεύτης ν' αλλάξει χούγια; 

Απαντώ: πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι...

http://seferou.blogspot.gr/

(Εστάλη από τον φίλο μας κύριο Γεώργιο Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)