Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Για αυτό το θέμα είχαμε διαβάσει πολλά, όμως ποτέ δεν θελήσαμε να πιστέψουμε ότι ισχύει. Πρόσφατα διαβάσαμε στο διαδίκτυο ότι υπάρχει συγκεκριμένο ΦΕΚ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως που ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 2006 και το υπογράφει ο τότε υφυπουργός κύριος Γεώργιος Κάλος.
Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά από τον προηγούμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας ότι η χώρας μας δεν αποτελείται από Έλληνες αλλά είναι μια πολυπολιτισμική χώρα αναρωτηθήκαμε πότε συνέβηκε αυτό; Πότε σταματήσαμε να ονομαζόμαστε Έλληνες και πότε γίναμε πολυπολιτισμικοί. Φαίνεται ότι η προηγούμενη κυβέρνηση του κύριου Καραμανλή σχεδίαζε την εφαρμογή της πολυπολιτισμικής κοινότητας με απώτερο στόχο την εξάλειψη του έθνους μας, το ξεπούλημα της Ελλάδας, την οικονομικής εξάρτηση από τους εταίρους μας και την επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης οικονομικού ελέγχου. Ένα πολύ καλά στημένο σχέδιο και από τις δύο μεγάλες κυβερνήσεις των κομμάτων της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και που έχει εφαρμοστεί με απόλυτο προγραμματισμό. Μαθαίνοντας στα παιδιά του Γυμνασίου την Τούρκικη γλώσσα, μαθαίνοντας ότι ο σφαγέας Σουλεϊμάν είναι μεγαλοπρεπής, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια μέχρι να καταλήξουμε ότι το ολοκαύτωμα της Σμύρνης ήταν ένας απλός συνωστισμός μας οδήγησαν στον ευνουχισμό της ιστορικής αλήθειας και στην εφαρμογή ανθελληνικής προπαγάνδας από τους ίδιους τους Έλληνες. Άλλωστε τώρα που ξεπουλάν την πατρίδα μας, τα νησιά μας, η Ακρόπολη δεν ανήκει στους Έλληνες αλλά είναι παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, έτσι ακούστηκε από "σπουδαία" πολιτικά πρόσωπα της χώρας μας. 
Ψηφίστε ανθέλληνες πολιτικούς για να βολευτείτε σε μια θεσούλα, να σας χαμηλώσουν τον μισθό στο ήμισυ και να συμβάλλεται στην διάλυση της πατρίδα μας. Είμαστε όλοι συνένοχοι για όσα συμβαίνουν αλλά και σκλάβοι του εαυτού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)