Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Συγχώνευση Aegean-Olympic....και τα "συμπεθέρια";;

Πολλές οι φήμες για νέα προσπάθεια «παντρέματος» της Aegean με την Ολυμπιακή. Εγώ ακούω ότι η Aegean εξαγοράζει. Μια συμφωνία που αν πραγματοποιηθεί θα δημιουργήσει μια πραγματικά μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία ανταγωνιστική των ευρωπαϊκών.
Δεν έχει νόημα να καταστροφολογούμε για κάτι που καλό θα κάνει στη χώρα μας και σε όλους εμάς τους απλούς καταναλωτές. Θα διατηρηθούν οι άγονες γραμμές, θα έχουμε χαμηλότερες τιμές, καλύτερες υπηρεσίες. Άλλωστε όπως έχει γίνει ο ανταγωνισμός στην εσωτερική αγορά, με την Cyprus Air να αναλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, θα ήταν τρελοί να αυξήσουν τις τιμές σε μια περίοδο που όλοι αναζητούν value for money υπηρεσίες. Από,τι ακούγεται η Ολυμπιακή έχει συνεχείς ζημιές και η Aegean – αν και σε καλύτερη κατάσταση – έχει πληγεί σημαντικά από την κρίση. Ας μη δημιουργούμε άσχημες εντυπώσεις για μια συμφωνία που μπορεί να φέρει οφέλη στη χώρα μας σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλους.....
Ελευθερία Πολιτάκη
Αναγνώστρια

(Φωτογραφία από:http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2012/43/109210-aegeanair.jpeg )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)