Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ισλαμιστές μαστίγωσαν 60 φορές μία 15χρονη

Είχε το θράσος (!) να μιλήσει σε άντρες σε δημόσιο χώρο

Μια δεκαπεντάχρονη από το Timbuktu καταδικάστηκε σε μαστίγωμα 60 φορές από ισλαμιστές εξτρεμιστές επειδή… μίλησε με άντρες στο δρόμο.

Η ανήλικη, όπως ισχυρίζονται οι «δικαστές» της μίλησε με μαχητές της ισλαμικής ομάδας Ansar Dine, που ελέγχουν την περιοχή αυτή καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου Μάλι.

Ένας κάτοικος της περιοχής δήλωσε ότι οι Ισλαμιστές την προειδοποίησαν να σταματήσει, αλλά εκείνη συνέχισε να τους μιλάει και μάλιστα σε δημόσιο χώρο (!).

«Οι Ισλαμιστές την προειδοποίησαν πέντε φορές αλλά εκείνη συνέχισε να τους μιλάει. Μετά τη μαστίγωσαν 60 φορές» είπε ο Ousmane Maiga από το Timbuktu.

Το δημόσιο μαστίγωμα έγινε μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της ισλαμιστικής αστυνομίας της πόλης, δίπλα στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Τον περασμένο Ιούλιο η Ansar Dine καταδίκασε έναν άντρα σε μαστίγωμα 40 φορές, επειδή κατηγορήθηκε ότι είχε πιει αλκοόλ.

Στις 20 Ιουνίου ένα ζευγάρι που είχε αποκτήσει παιδί εκτός γάμου καταδικάστηκε σε μαστίγωμα 100 φορές!

(Φωτογραφία αρχείου)


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε για τους επικριτές της Χριστιανική θρησκείας την οποία αποκαλούν δουλική. Η δικιά μας απάντηση σε όλους αυτούς είναι ότι είναι η μόνη θρησκεία στην οποία ο πιστός μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον του, τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο δεν υπάρχει μοίρα, δεν υπάρχει κισμέτ αλλά ούτε και κάρμα, ο πιστός είναι ελεύθερος να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Ο Χριστιανισμός θέλει όλους τους ανθρώπους ελεύθερους, για αυτό η εκκλησία αντιτίθεται στην ηλεκτρονική σκλαβιά και στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες. 
Επίσης είναι η θρησκεία που δίνει την μέγιστη τιμή και σεβασμό στην γυναίκα, στην σύζυγο και στην μητέρα, ας μην ξεχνάμε ότι η Παναγία είναι η προστάτης των ανθρώπων, η μητέρα όλων μας, ας μην ξεχνάμε πόσες γυναίκες αγίασαν. 

2 σχόλια:

  1. Η λογική αυτή είναι παράλογη και δεν οδηγεί πουθενά, ή μάλλον οδηγεί μόνον στην μάχη των θρησκειών, μια ακόμα μάχη. Είναι σαν να κατακρίνουμε διαχρονικά την Χριστιανική θρησκεία ή την ελλαδική Εκκλησία επειδή ο τάδε, ο δείνα και ο έτσι έκαναν αυτά, εκείνα και τα άλλα. Δεν αναφέρομαι στην άρνηση των προσωπικών ευθυνών και ενεργειών, αλλά στο εξής:

    Όποιος αναγνωρίζει εχθρό που επιβουλεύεται και διεισδύει μέσα στην Χριστιανική Εκκλησία, την οποία αφού εξαχρειώσει, μετά κάποιος "αντικειμενικός" την κατηγορεί για εξαχρείωση, τότε, πρέπει να εξετάζει αν αυτό έχει συμβεί και σε μεγαλύτερο βαθμό μέσα στο Ισλάμ. Με πιο απλά λόγια: ο Μωάμεθ στην ορίτζιναλ βερσιόν προβλέπει την απάνθρωπη συμπεριφορά και τη σαρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μας φίλε "ανώνυμε" συμφωνούμε με τον σχολιασμό σας, στο ιστολόγιο μας δεν επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μάχη μεταξύ των θρησκειών, ούτε καν να στηρίξουμε τέτοια άποψη, όμως στα πλαίσια της ενημέρωσης θα πρέπει οι αναγνώστες μας να γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω μας, επειδή η γνώση είναι δύναμη.
      Σεβόμαστε την πίστη και τις απόψεις κάθε ανθρώπου, σεβόμαστε κάθε οντότητα από όπου και να κατάγεται, οποιαδήποτε εργασία και να κάνει, παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να κατακρίνουμε όσα είναι απάνθρωπα, όπως το βάρβαρο μαστίγωμα, τον λιθοβολισμό και τις δολοφονίες, τόσο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην δικιά μας θρησκεία (Χριστιανική) όσο και στις υπόλοιπες.
      Ότι αφορά τον Μωάμεθ δεν θα επιθυμούσαμε να το αναπτύξουμε, επειδή από ότι φαίνεται μέσα στο κοράνι έχουν γραφτεί πολλά, αλλά ακόμα και να μην είναι έτσι, καλούμε να συνετιστούν όσοι δεν σέβονται τον συνάνθρωπο τους και την αξία της ανθρώπινης ζωής.
      Για να φτιαχτεί ένας καλύτερος κόσμος πιο δίκαιος θα πρέπει όλοι μαζί να δείξουμε την απέχθεια μας σε όλα τα στραβά που συμβαίνουν, δεν χρειάζεται να έχουμε φανατισμό, αλλά ανοιχτό τρόπο σκέψης και το θάρρος της γνώμης μας.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)