Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (21 ΟΚΤ. 2012)

Χιλιάδες λαού και αρκετού κλήρου παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση για  να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα και στην ηλεκτρονική σκλαβιά της.  Ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες από την συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως, οι οκτώ ομιλητές και τέλος από την πορεία προς την πλατεία Συντάγματος. 
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι στο Σύνταγμα μας περίμενε η αστυνομία με διμοιρίες των ΜΑΤ για να σταματήσει η συγκέντρωση αλλά και να μας αρνηθούν να παραδώσουμε το ψήφισμα στην είσοδο της Βουλής ώστε να πάει στα χέρια του προέδρου της, φαινόμενο πρωτοφανές για τους διοργανωτές της συγκέντρωσης.

                   Πεδίο του Άρεως 



Ομιλητές 







Πορεία προς το Σύνταγμα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)