Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Echelon (Μέρος 5ον):ΤΑ ECHELON … ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!

Πολύς θόρυβος έχει γίνει γύρω απ’ το παγκόσμιο σύστημα μαζικής ηλεκτρονικής παρακολούθησης με την επωνυμία «Echelon». Στο πρόγραμμα φαίνονται να συνεργάζονται οι Η.Π.Α., η Μεγ. Βρετανία, η Αυστραλία, ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία.
Ουσιαστικά πρόκειται – απ’ όσο είναι γνωστό – για ένα δίκτυο μαζικής παρακολούθησης κάθε είδους ηλεκτρονικής πληροφορίας που διακινείται στον πλανήτη: τηλεφωνικών κλήσεων, fax καθώς και δεδομένων και επικοινωνιών μέσω Internet. Φαίνεται λοιπόν σαν το άγρυπνο μάτι (ή αυτί αν θέλετε) των ισχυρών της Γης, που συλλέγει κάθε είδους πληροφορίες. Πληροφορίες που συνεπάγονται δύναμη!
Όμως φαίνεται ότι τελευταία – ή ίσως και από πιο παλιά – έχουν αναπτυχθεί κι άλλα δίκτυα μαζικής ηλεκτρονικής παρακολούθησης, όπως ο ρωσικός Οργανισμός FAPSI. Και μάλλον και οι Κινέζοι φαίνεται ότι ακολουθούν … κατά πόδας με το δικό τους “Echelon”. Μάλιστα πρόσφατα άρθρα, φέρουν και την Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει κάτι παρόμοιο στα σκαριά.
Τελικά, «τίποτα … κρυπτόν υπό του ήλιου», καθώς διαβεβαιώνει και ο αυστριακός δημοσιογράφος Erich Moechel, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι με εξοπλισμό αξίας 500.000 ευρώ (!!!) μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει οποιαδήποτε επικοινωνία κινητής τηλεφωνίας σε μια περιοχή, με πανεύκολο τρόπο (αν μάλλον εξαιρεθούν οι οικονομικές … δυσκολίες!)
Να δούμε τελικά, ποιος θα παρακολουθεί ποιον !!
http://100megsfree4.com/farshores/sc0311.htm

ΠΗΓΗ:http://www.esoterica.gr/

Τα υπόλοιπα άρθρα για το Echelon:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)