Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

«Να πάει στον διάολο το ΔΝΤ»


Να συνειδητοποιήσουν τη χαμένη τους δύναμη καλεί τους Έλληνες ο Σταμάτης Κραουνάκης

Οικόπεδο του Θεού, που έχει μετατραπεί σε ένα ξοφλημένο σκουπιδαριό χαρακτηρίζει την Ελλάδα ο Σταμάτης Κραουνάκης και καλεί τους πολίτες να αδιαφορήσουν για την οποιαδήποτε κυβέρνηση. «Καλό είναι να έχουμε συνείδηση του τι συμβαίνει και πως οι κυβερνήσεις μας, αυτές τέλος πάντων που τους έδινε ο λαός την εξουσία, κατάφεραν να μετατρέψουν αυτό το οικόπεδο του Θεού, που έχει όλα τα καλά, αυτήν την υπέροχη παραγωγική μονάδα με όλα τα ελέη, σε ένα ξοφλημένο σκουπιδαριό» δηλώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» και συνεχίζει:

«Κάθε νοικοκυριό πρέπει να συνειδητοποιήσει αυτήν την χαμένη του δύναμη, που εξαγοράστηκε με ένα blue tooth και μια πιστωτική και έτσι οι ελεεινές αυτές παροχές φέρανε τα σπίτια σε αυτή την απελπισία. Αγοράσαμε ακριβά το χρήμα, αυτό έγινε. Τώρα πρέπει να αδιαφορήσουμε για την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε».

Όσο για το δανεισμό της χώρας μας από το ΔΝΤ, ο Σταμάτης Κραουνάκης δηλώνει : «Πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε λεφτά. Ο δανεισμός διογκώνει το πρόβλημα. Να φύγει το ΔΝΤ από την Αθήνα, να πάει στον διάολο και να δούμε πως θα διαχειριστούμε τον φυσικό πλούτο μας, που είναι γεμάτη η λεμονιά μας και πάμε και παίρνουμε το κορεάτικο λεμόνι επειδή βαριόμαστε να μαζέψουμε το δικό μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)