Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.


ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

*ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ  ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ.

*ΑΠΟ ΤΟ 1971 ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΕΙ. Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΣΑ ΜΑΤΡΟΥΧ.

*ΤΟ ΤΜΗΜΑ  PM 138 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Η ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ 3 ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΜΕΝΙΣΜΟ ΠΛΟΙΩΝ, ΟΜΩΣ ΒΑΣΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ.

*ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΑ 229 ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 720 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΜ ΡΑΝΧ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ Ή ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ.

*ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1991 ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΚΟΥΜΡΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΙΚΟΝΟΥΡ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΣΤΙΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ( ΝΟΤΙΑΣ ΟΣΣΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΠΧΑΖΙΑΣ )ΣΕ ΓΙΑΒΑ-ΤΣΚΙΝΒΑΛΙ ΚΑΙ ΓΚΟΥΑΝΤΑΤΑ-ΟΤΣΑΜΤΣΙΡΕ, ΣΤΟ ΚΑΝΤ ΤΗΣ ΚΙΡΓΙΖΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ/ΚΡΙΜΑΪΚΗ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΛΑΜΠ ΤΟΥ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ ΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.


ΠΗΓΗ:http://www.analystsforchange.org/2012/07/blog-post_7631.html

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
το άρθρο αυτό έχει σαν σκοπό να ενημερώσουμε για τα συμφέροντα των Ρώσων στην Συρία. Είναι ιδιαιτέρας στρατιγηκής σημασίας η βάση που κατέχουν και δεν θα υπάρξει περίπτωση να αποχωρήσουν με όσες πιέσεις και να δεχθούν. Η στήριξη της Συρίας από την Ρωσία στην απροκάλυπτη πλέον δεχόμενη πρόκληση θα έχει συνέπεια την πολεμική σύρραξη  για να εκτονωθεί η κατάσταση. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι στα πρόθυρα και κάθε μέρα που περνά ενισχύεται, είμαστε σε αναμονή μεγάλων γεγονότων τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Ευχόμαστε για την ελαχιστοποίηση των θυμάτων και των αθώων ψυχών που χάνονται καθημερινά σε αυτές τις χώρες. 

2 σχόλια:

  1. όλα σωστά . εκτός απο την πληροφορία για την περιοχες της Αμπχάζιας (Абхазия)και Ν. Οσετίας ( Южная Осетия)Το ότι είναι υπό κατάληψης περιοχές είναι καθαρά αντιρώσικη προπαγάνδα τις ΗΠΑ & co .
    Όταν βρέθηκα στην Ελλάδα 25 χρόνια πριν ήταν να πάω να υπερετείσω στο στρατο. Το ότι είχα υπερετείσει στο Ρωσικό (τότε βέβαια σοβιετικό ) στρατο δεν μετρούσε διότι ήταν εχθρικός στρατός.....
    και παραμένει . Αν γίνει εμπλοκή του ΝΑΤΟ με την Ρωσία δεν θα αναγκαστεί η Ελλάδα να πολεμεισει εναντίον Ρωσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε "ανώνυμε", σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας και την διόρθωση στο άρθρο.
      Το ερώτημα σας είναι πολύ εύστοχο, κανείς μας δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει για τίποτα, εμείς μόνο υποθέσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε γιατί σήμερα στην Ελλάδα δεν κυβερνάνε τα κόμματα αλλά αυτά είναι μόνο μαριονέτες των διεθνών τοκογλύφων και δανειστών μας.
      Οι απόψεις που σας παραθέτουμε παρακάτω είναι και οι θέσεις από το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Ορθόδοξου λαού (είναι ένα κοινό μυστικό).
      Γνωρίζουμε από το παρελθόν η Ελλάδα σε όλους τους πολέμους με το ΝΑΤΟ δεν είχε πάρει θέση άμεσης συμμετοχής (όπως και με τον πόλεμο με την Σερβία), επίσης δεν έχει επεκτατικές τάσεις, περισσότερο περιπολίες σε θαλάσσιες περιοχές έκαναν και δεν συμμετείχαν ενεργά (όπως και δεν συμμετείχε στον διαμελισμό και στην λήψη από τα τρόπαια του κάθε πολέμου).
      Σίγουρο όμως είναι ότι εάν η κυβέρνηση θα έπαιρνε θέση ενάντια στην Ρωσία από πίεση του ΝΑΤΟ, τότε θα είχε την κατακραυγή του Ελληνικού λαού (άλλωστε το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή ένωση δεν μας υποστήριξε ποτέ ακόμα και με τα ΙΜΙΑ οι Ευρωπαίοι δεν πήραν καμία θέση). Γνωρίζετε ότι ο Έλληνας δεν είναι Αμερικανόφιλος και το μεγαλύτερο ποσοστό προσδοκεί και περιμένει ένα χέρι βοήθειας από την Ρωσία (παρόλο που οι τελευταίες κυβερνήσεις το απέφυγαν για να μας υποδουλώσουν στην Δύση). Επίσης ακόμα και με τις προφητείες μεγάλο πλήθος των Ελλήνων περιμένει κάθε μέρα να δει την Ρωσία να διαμελίζει την Τουρκία και να μας παραδίδει την Κωνσταντινούπολη με την Αγιά Σοφιά, καρτερούμε με μεγάλη υπομονή ένα θαύμα από τον Θεό για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που βιώνουμε (με τους πολιτικούς δεν βλέπουμε σωτηρία).
      Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά ζούμε με την ελπίδα της Ρωσίας, διαβάστε το άρθρο μας: http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2012/01/blog-post_7298.html#more
      (Εάν επιθυμείτε μεγαλύτερη ανάλυση παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στο e-mail: eleftheroi.ellines@gmail.com, ώστε να σας απαντήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες)

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)