Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ

6/7/2012 - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Κα ΝΤΟΡΑ Λ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κον ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ - ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ 
Εικόνα
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 6/7/2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Κα ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κο ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΚΚΑ ,Η ΜΥΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κας ΝΤΟΡΑΣ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.......
Κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα και κατά κάθε βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού και κάθε άλλου πολιτικού ή μη προσώπου που συνέπραξε με αυτόν και συνέβαλε στη διάπραξη σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού των εγκλημάτων:


1.Της εσχάτης προδοσίας
2.Της εξαπάτησης εκλογέων


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ - ΕΓΚΛΗΣΗΣ ,Η ΔΙ
ΚΗΓΟΡΟΣ κα ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κος Ι.ΣΑΚΚΑΣ 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ κα ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ E-MAIL 
ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Κας ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
210-3646810
(Kιν.: 6977-359777)
Email: kritikopoulou.th@dsa.gr

ΠΗΓΗ http://neataksi.blogspot.gr/

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
το ιστολόγιο μας επισημάνουμε την ιδιαίτερη προσοχή για τον ποιο δρόμο θα ακολουθήσει ο καθένας μας και δεν προτρέπουμε στους αναγνώστες μας να προβούν σε καμία ενέργεια. Για νομικά θέματα χρειάζεται πληροφόρηση από δικηγόρο που θα σας υποστηρίζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)