Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ρωσική εφημερίδα προειδοποιεί τους Τούρκους


Μία έμμεση προειδοποίηση προς την Τουρκία απευθύνει η ρωσική εφημερίδα «Ισβέστια», επικαλούμενη πληροφορίες από τον σκληρό πυρήνα του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας. αναφέρονται σε σχέδια εκτέλεσης αποστολών της Τουρκικής Αεροπορίας με σκοπό την καταστροφή της αντιεροπορικής ασπίδας των Σύρων, ως πράξη εκδίκησης για την κατάρριψη του αεροσκάφους τους, κάτι που στο τέλος εγκατέλειψε ως ιδέα, όταν αντιλήφθηκε τι θα την περίμενε.

«Η Τουρκία ήταν έτοιμη να επιτεθεί στη Συρία, αλλά ακύρωσε τα σχέδιά της όταν το τουρκικό ΓΕΕΘΑ κατάλαβε ότι οι πληροφορίες του για την συριακή αεράμυνα ήταν περιορισμένες. Η Συρία διαθέτει ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και θα κατέρριπτε τα τουρκικά μαχητικά σαν τα παπάκια στο λούνα παρκ».

Η εφημερίδα επίσης τονίζει ότι οποιαδήποτε τουρκική επιθετική κίνηση θα πυροδοτούσε γενική πολεμική σύρραξη. Στο άρθρο αναφέρεται ότι οι Ρώσοι «σύμβουλοι» έχουν στήσει ένα αντιαεροπορικό δίκτυο, με τρεις ζώνες που η μία προστατεύει τις άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)