Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Το μήνυμα των ξένων hackers που "χτύπησαν" το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Μήνυμα των Anonymous: 
Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία!
Πρόκειται για το πρώτο επίσημο χτύπημα της οργάνωσης Anonymous στην Ελλάδα οι οποίοι λένε:
«Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους».
Οι "κυβερνοπειρατές" Anonymous κατηγορούν την Ελλάδα για την ψήφιση του ACTA, νόμου του οποίου όπως υποστηρίζουν οι Anonymous, ενώ υποτίθεται έχει στόχο την «πλαστογραφία» προϊόντων (εμπορικών, CD κ.λπ.), στην πραγματικότητα καλύπτει και δημιουργεί ένα ενιαίο πλαίσιο παγκόσμιας προστασίας και εφαρμογής για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας -από τα μουσικά πνευματικά δικαιώματα μέχρι τα γενόσημα φάρμακα.

Στην επίθεσή τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης προειδοποιούν ότι θα υπάρξει και συνέχεια, «φωτογραφίζοντας» νέα χτυπήματα σε κρατικά sites και δημόσια ΜΜΕ.


Οι κυβερνοπειρατές κατηγορούν την Ελλάδα για την ψήφιση του ACTA, νόμου του οποίου όπως υποστηρίζουν οι Anonymous, ενώ υποτίθεται έχει στόχο την «πλαστογραφία» προϊόντων (εμπορικών, CD κ.λπ.), στην πραγματικότητα καλύπτει και δημιουργεί ένα ενιαίο πλαίσιο παγκόσμιας προστασίας και εφαρμογής για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας -από τα μουσικά πνευματικά δικαιώματα μέχρι τα γενόσημα φάρμακα.

Δείτε ολόκληρο το video

ΠΗΓΗ: kostasxan
Το είδαμε: http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/02/hackers.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)