Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θα λυπηθώ τα ζόμπι!




«Όταν κάποιος κρατάει μαχαίρι πεπόνι κατασκευάζει το νόμο που επιτρέπει τη δική του τοκογλυφία του επιτρέπει να πλουτίζει την ώρα που εσύ πτωχαίνεις» τόνισε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στο Real fm και το Νίκο Χατζηνικολάου.

Η κα Κανέλλη επιτέθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου τονίζοντας ότι τα διλήμματα που θέτουν είναι πλαστά και αναρωτήθηκε «σου ζητάνε να πεθάνεις, για ποιο πράγμα; για να σωθούν οι τράπεζες; Διακατέχομαι από τάσεις από έμπραγκτου ιδεολογικού χουλιγκανισμού» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί «μέσα σε τρία 24ωρα ξηλώσανε τους κόπους, τους μισθούς, τα δικαιώματα μέχρι και τα κόκκαλα του ελληνικού λαού».

Χαρκατήρισε τους πολιτικούς αρχηγούς «Ζόμπι και καθίκια» και τόνισε ότι δεν θα τους λυπηθεί επειδή λένε «ότι ο δήμιος κουράστηκε που έκοβε κεφάλια».

Απαντώντας στην ερώτηση για ο ενδεχόμενο ενότητας της Αριστεράς και για την αύξηση των δημοσκοπικών ποσοστών των κομμάτων που ανήκουν στην Αριστερά τόνισε ότι «Τα χοροπηδηματάκια του Μπίστη δεν είναι αριστερή στροφή», μίλησε για «οξεία κουβελίαση» και επισήμανε ότι « αυτό που δεν έχει αλλάξει στα γκάλοπ είναι αυτοί που τα παραγγέλνουν». Δεν μπορείς είπε να προσθέσεις τα ποσοστά των Αριστερών κομμάτων γιατί είναι σα να προσθέτεις «πρόβατα θρανία και τούβλα».





by Siglitiki-enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)