Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αντιμέτωποι με κατασχέσεις όσοι δεν καταβάλουν το "χαράτσι" στα ακίνητα

katoikiaΜέτρα αναγκαστικής είσπραξης εναντίον των φορολογούμενων θα λαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών αν έχει παρέλθει τετράμηνο από την ημέρα που κατέστη ληξιπρόθεσμο το χαράτσι στα ακίνητα.
Αυτό προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή.
Αυτό σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι που δεν πληρώσουν το χαράτσι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μέτρα όπως δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, κατάσχεση μισθών και εισοδημάτων στα χέρια τρίτων.
Επίσης, με την ίδια τροπολογία ορίζεται η σύσταση ειδικής τριμελούς επιτροπής στο υπουργείο οικονομικών στην οποία θα προσφεύγουν οι φορολογούμενοι που διαφωνούν με την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής για την απαλλαγή τους από το χαράτσι που έχει συσταθεί σε κάθε εφορία.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
η δέσμευση της ακίνητης περιουσίας των πολιτών ήταν ο σκοπός της δημιουργίας των φόρων με το χαράτσι της ΔΕΗ. Μια κυβέρνηση που ενεργεί ενάντια του λαού που την ψήφισε δεν είναι μόνο προδοτική επειδή στηρίζει τα συμφέροντα των δανειστών και των εχθρών της πατρίδας μας, αλλά άδικη, αντισυνταγματική και χωρίς κοινωνικό χαρακτήρα. 
Το κράτος έγινε ο εχθρός μας, οι πολιτικοί και κυβερνήτες επίσης.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 

2 σχόλια:

  1. Το κράτος έγινε ο εχθρός μας, οι πολιτικοί και κυβερνήτες επίσης
    Σωστό, αλλά διαπιστωτικό του συμπτώματος
    Είναι καιρός να κάνουμε τη δύσκολη δουλειά. Να διερευνήσουμε σε βάθος το σύμπτωμα και πέρα από προκαταλήψεις και στερεότυπα, να δούμε ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ. Τί ΦΤΑΙΕΙ;

    π.χ. το να μην έχεις στοιχειώδη περιουσία (σπίτι) είναι στοιχείο πλουτισμού του εχθρού, ή στοιχείο της απόλυτης εξουσίας πάνω σου;
    Αν ισχύει το δεύτερο, προχωρούμε στο επόμενο ερώτημα κ.ο.κ.

    Θα χρειαστεί φυσικά και ΠΑΡΕΚΒΑΣΗ, όχι μια, αλλά πολλές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μας φίλε "ανώνυμε" είναι πολλές οι φορές που αναλύουμε τις αιτίες σε σχολιασμό μας. Αν εσείς έχετε μια ανάλυση έτοιμη μπορείτε να μας την στείλετε με e-mail και να την δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας. Ακόμη και να διαφωνούμε με τον τρόπο προσδιορισμού της αιτίας θα δημοσιευθεί, επειδή το διαδίκτυο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ από όλους και όχι μόνο από τους διαχειριστές των ιστοσελίδων.
    Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας, που δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να σκεφτούν και να αναλύσουν την σημερινή κατάσταση, εάν δεν ανακαλυφθεί η αιτία δεν θα γίνει ποτέ ίαση της ασθένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)