Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη συμμετοχή στην ανοιχτή διαδικασία που ξεκίνησε ο Καμμένος στην σελίδα του.


Από χθες το πρωΐ ο Πάνος Καμμένος έχει ξεκινήσει στην σελίδα του στο Facebook ανοιχτή διαδικασία για την διακήρυξη των αρχών που θα διέπουν το κίνημα που ξεκινά. Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά απίστευτο και εξηγεί ως ένα σημείο γιατί τα συμβατικά ΜΜ”Ε” χάνουν την παρεμβατικότητα τους στον κόσμο μέρα με την ημέρα.

Οι παρεμβάσεις λοιπόν μέσω της υποβολής ή ψηφοφορίας στις υπάρχουσες προτάσεις έχουν ξεπεράσει τις 123,000!

Ο αριθμός είναι πρωτοφανής για 24 ώρες που τρέχει η διαδικασία, δείχνει όμως και κάτι άλλο. Ότι ο Έλληνας παραμένει πολιτικοποιημένος και θέλει πραγματικά να συμμετέχει ασχέτως εάν τα ΜΜ”Ε” τον θέλουν “ταλιμπάν” της απαξίωσης. Διότι είναι αφελής όποιος πιστεύει πως ο Καμμένος είχε στο τσεπάκι του μισό εκατομμύριο κόσμο. Κανείς πλέον δεν τον έχει. Όποιος όμως είναι ευφυής και ειλικρινής και κάνει τον κόσμο συμμέτοχο, θα τον καρπωθεί.

Δείτε τις εως τώρα προτάσεις και συμμετέχετε (παράλληλα είναι και μία ΞΕΚΑΘΑΡΗ σφυγμομέτρηση) εδώ: 
facebook.com/questions

by Siglitiki 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)