Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


Απίστευτος ισχυρισμός από την ιρανική τηλεόραση σχετικά με την Τουρκία

Η ιρανική κρατική τηλεόραση Press TV ισχυρίστηκε πως σύμφωνα με το σχέδιο των ΗΠΑ και των δυτικών δυνάμεων η Τουρκία μετά από κάποιο διάστημα θα εισέλθει στα εδάφη της Συρίας και θα εξοπλίσει τους αντιπολιτευόμενους. Με βάση την είδηση και το Ισραήλ χτυπώντας από μακριά σημαντικές στρατιωτικές βάσεις της Συρίας θα βοηθήσει τους αντιπολιτευόμενους να ανατρέψουν τον Μπασάρ Άσαντ.
Με βάση την είδηση του Press TV που ανέφερε πως την βασίζει σε ¨ανώτατες πηγές¨, πρεσβείες της Συρίας ανά τον κόσμο θα δεχτούν επιθέσεις και έτσι το καθεστώς του Άσαντ θα απωλέσει την νομιμότητα του απέναντι στην παγκόσμια κοινή γνώμη.
Ακολούθως η ηγεσία της Συρίας θα κηρυχθεί ως εγκληματίας πολέμου και η δίκη θα μεταφερθεί στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου.
Με βάση το σχέδιο η Τουρκία μετά τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση των αντιπολιτευόμενων θα παρακολουθήσει την είσοδο τους στα εδάφη της Συρίας.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Press TV η Ουάσιγκτον αργότερα θα εξοπλίσει Ουαχαμπίδες μαχητές από την Λιβύη και θα τους βοηθήσει να περάσουν και να καταλάβουν χωριά στην μεθόριο με τη Συρία. Σε αυτό το στάδιο το Ισραήλ με πολεμικά αεροπλάνα και πυραύλους θα εξουδετερώσει τον Συριακό στρατό χτυπώντας σημαντικά κέντρα του.
Εφ. Χουριέτ 7-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)