Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Έλληνες, ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!!!!

Έλληνες, ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!!!!                                     27η Φεβρουαρίου 2012

                                                       Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Προς                                                Με βιολιά καί με ζουρνάδες
«Τον Αξιότιμο Ελληνικό Λαό                 γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
Οδό Ελευθερίας ή Θανάτου.                 καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν,
Χωριά καί πόλεις.                               οι τρανοί σου
 ΕΛΛΑΣ»                                           καί θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες.
                                                       Κωστής Παλαμάς

         Πάνω απ όλα, πρώτα απ όλα, απευθύνομε σε όλους εσάς που εκφράζετε τις Ζωντανές, Δημιουργικές δυνάμεις του Έθνους μας, τις Πατριωτικές δυνάμεις της Ελευθερίας, τις δυνάμεις του ήθους και των οραμάτων, τις δυνάμεις της συνέπειας, της αγωνιστηκότητος και της ανιδιοτέλειας, εσάς που η παρουσία σας σήμερα στις επάλξεις καθίσταται επιτακτική και οι μεταξύ μας δεσμοί έχουν γερές ρίζες βασιζόμενοι στην κοινή υπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν για το μέλλον και την προοπτική αυτού του τόπου.   
         Είναι στιγμές που ο κάθε άνθρωπος καλείται να πάρει τις αποφάσεις του γιά να εκπληρώσει το χρέος της υπάρξεώς του. Γιά  άλλους βέβαια αυτό αποτελεί υποχρέωση, γιά μάς όμως είναι η εσωτερική μας παρόρμηση, είναι το πιστεύω μας, είναι ο τρόπος της ζωής μας, είναι η ίδια μας η ζωή. Εμείς βρισκόμαστε σε ένα άλλο μέτωπο αγώνα και αυτή είναι η επιλογή μας. Έχουμε ταυτίσει την παρουσία μας, στην υπαρξιακή μας διαδρομή, με το μέλλον της Πατρίδος μας.
         Γιά  τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσα παρά να απευθυνθώ σε εσάς, να ζητήσω την γνώμη σας, τις ιδέες σας και την στήριξή σας για να δώσουμε, όλοι μαζί, με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο, την μάχη μας.
         Η ευθύνη που μας ανατέθηκε από τους αιώνες της Ιστορικής μας διαδρομής είναι μεγάλη. Και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να την αναλάβουμε με το αίσθημα της δέσμευσης απέναντι στο μέλλον του Έθνους και των επερχόμενων γενεών που θα μας κρίνουν και θα μας δικάσουν.
         Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός αιώνα με την εμφάνιση μιάς παγκόσμιας βαρβαρότητος, που ονομάζεται, ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Ζούμε πράγματι, σε μια εποχή, όπου έχει διαταραχθεί η οικονομική και κοινωνική συνοχή των κρατών, έχουν διευρυνθεί οι κοινωνικές ανισότητες, τα πάντα αλώθηκαν, οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί υποβαθμίστηκαν και εδραιώθηκε ένα διεφθαρμένο κατεστημένο που επηρέασε όλες τις διαστάσεις της κοινωνικής ζωής με στόχο την αλλοίωση της Εθνικής μας ταυτότητος και της φυλετικής μας καθαρότητος με ό,τι συνεπάγεται από αυτό. Βλέπουμε ότι στον Ευρωπαϊκό χώρο οι πολίτες δέχονται τις επιδράσεις της «ευρωπαϊκής ανασυγκρότησης» και του κεφαλαίου και οι επιπτώσεις των είναι φανερές με σημαντικότερη αυτή της συρρίκνωσης του κράτους πρόνοιας      
         Επειδή εμείς ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ το περίεργο συνονθύλευμα των ανδράποδων οιασδήποτε αποχρώσεως και ιδεολογίας [αριστεράς- σοσιαλισμού - δεξιάς] πατριδοκάπηλων και τους επιδιωκόμενους, εκ μέρους του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, σκοπούς.
         Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ότι ρυθμιστές των οραμάτων του Έθνους μας και υπερασπιστές των συμφερόντων των Ελλήνων μπορεί να είναι οι οιουδήποτε θλιβεροί και γελοίοι εγκάθετοι του σαρκοβόρου πολιτικού κατεστημένου των μέχρι χθες βαλανοφάγων.

         Επειδή πιστεύουμε ότι η άλωσης του Έθνους μας άρχισε με τον εκ μέρους των «κομμάτων» εναγκαλισμό και την εκτροφή αλλόθρησκων και φθονερών αλλοεθνών βαρβάρων στα σπλάχνα του Έθνους, που κατόπιν μιάς ιδιότυπης συνταγματικής εκτροπής εγκαθίδρυσε την κοινοβουλευτική-τραπεζική δικτατορία των μέχρι χθες τρωγλοδυτών....



         Επειδή εμείς είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε σκοπιμοτήτων εις βάρος της Πατρίδος μας, ΓΙ’ ΑΥΤΟ πήραμε τις αποφάσεις μας και ορθώνουμε το ανάστημά μας σε μιά, μέχρι θανάτου, μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε καιρούς έκπτωσης των αξιών και της απαξίωσης των Ιδανικών, η ευθύνη μας είναι αυξημένη και κανείς δεν θα μας πεί πως δεν μπορούμε να παρέμβουμε αποτελεσματικά.
 Η εικόνα της παράλυσης και του ξέφραγου αμπελιού που παρουσιάζει σήμερα η Ελλάδα έχει φτάσει την λαϊκή δυσαρέσκεια στο αποκορύφωμά της. Η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο εξωθεσμικών κέντρων που απεργάζονται την γενοκτονία του Ελληνικού Λαού. Είναι ένα προμελετημένο σχέδιο με το οποίο συντελείται μεθοδικά η εθνοκτονία του Ελληνικού Έθνους και πίσω από τις έως σήμερα εξελίξεις βρίσκεται μια συνομωσία παραγόντων τους οποίους όλοι μας τους γνωρίζουμε. Η παράνομη όμως δωσιλογική «κυβέρνηση» και η κάθε είδους «αντιπολίτευση» έχουν τυφλωθεί και δεν βλέπουν το πρόβλημα που διογκώνεται καθημερινά και οδηγεί σε αδιέξοδο. Η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται στην εντατική. Αυτό ακριβώς μας αναγκάζει να παρέμβουμε και να ανατρέψουμε την ισχύουσα κατάσταση στην Πατρίδα μας.             

         Τώρα είναι η στιγμή να επέμβουμε ενεργά και μπροστά μας έχουμε μια μονάχα επιλογή, την συνειδητοποιημένη συλλογική και ολομέτωπη αντίθεσή μας σε όλους αυτούς που ερήμην μας αποφασίζουν για την ζωή μας με κεντρικό πρόβλημα της σύγχρονης «Δημοκρατίας» να είναι πλέον η έλλειψη νομιμοποίησης των αποφάσεων που λαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα. Οι πολίτες νιώθουν τελείως αποξενωμένοι από τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων και κυρίως νοιώθουν ανήμποροι να επηρεάσουν την θέληση και τις επιλογές αυτών των κέντρων που στηρίζονται στα αγήματα των δυνάμεων των χημικών, στην βία των «ψευτοαναρχικών» κουκουλοφόρων, στην τρομοκρατία των μίσθαρνων οργάνων του ανθελληνικού χαφιεδισμού, των επίσημων κουκουλοφόρων ερπετοειδών δημοσιογράφων που νοιώθουν μεγάλοι και τρανοί ως κοινωνικά εμετικά σαπρόφυτα και συφιλιδικά γεννήματα της κοινωνικής των μήτρας και στην καταστολή κάθε αντίδρασης του Λαού. Η πηγή της τρομοκρατίας μας είναι γνωστή πλέον.


         Αυτό όμως το αίσθημα αποξένωσης και ανημποριάς οδηγεί τους πολίτες στην απόγνωση και απέναντι σε αυτό το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα δεν αρκεί απλώς να εξαντλούμαστε στην αναζήτηση των ερμηνειών. Το βασικό είναι να αναζητήσουμε λύσεις και η αναζήτηση των λύσεων πρέπει να αρχίσει από την συμμετοχή του πολίτη στην διαχείριση των κοινών για να μπορεί να υπάρχει συμμετοχική Δημοκρατία. Μπροστά μας επομένως  υπάρχει η πρόκληση και όλοι εμείς που εκφράζουμε τον υγιή πατριωτικό χώρο, δεν έχουμε το δικαίωμα και την πολυτέλεια να εθελοτυφλούμε. Είναι η ώρα της δικής μας δράσης  και  δεν δικαιούμαστε να απέχουμε από την σκηνή της δράσης γιατί εμείς θεωρούμε ότι αποτελούμε τις υγιείς δυνάμεις του Έθνους και η δική μας πολιτική συμπεριφορά θα είναι μια αγωνιστική παρουσία που θα αφοπλίσει τον οποιονδήποτε που εναντιώνεται στις ιδέες μας, στην αγωνιστικότητά μας και στην δράση μας υπέρ του Έθνους μας. Είμαστε οι πατριώτες αυτοί που έχουν κλεισμένη στην καρδιά τους την Ελλάδα και θα σηκώσουμε ψιλά τη σημαία του αγώνα μας και δεν θα επιτρέψουμε στους εθελογενίτσαρους να μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε χώρα της αγωνίας και σε κράτος τριτοκοσμικό, σε χώρα σκλαβοπάζαρου, δυστυχίας και σε Κρανίου τόπο.
         Τα Νεοταξικά ανδρείκελα της Έχουν καταντήσει την Ελλάδα αφιλόξενη και επικίνδυνη για τους γηγενείς Έλληνες πολίτες της εξουσίας κατάντησαν την Ελλάδα μια χώρα της συμφοράς, της διαφθοράς, της μιζέριας, μια ανυπεράσπιστη και λοιδορούμενη χώρα. Έχουν μετατρέψει την κορωνίδα των κρατών, την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη πολυπολιτισμικών και πολύ-πολύ φυλετικών σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα την κοινωνική της αποσύνθεση, την αυξημένη εγκληματικότητα, την γκετοποίηση δρόμων και συνοικιών από κάθε είδους «μετανάστη», την απαξίωση των κόπων και του ιδρώτα μας, την υποβάθμιση του Έλληνα Πολίτη και την αλλοίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της.
         Η Πατρίδα μας βρίσκεται πλέον υπό κατάληψη, αποτελεί «αποικία τού Τοκογλυφικού Τέρατος» και ο τρόπος μέ τόν οποίον η Ελλάς κατελήφθη είναι επαίσχυντος. Ο Έλληνας πολίτης υφίσταται το επαχθές βάρος της τόσο άδικης Νεοταξικής πολιτικής αλλά ξεχνούν ότι η Ελλάδα είναι δική μας, ότι η Ελλάδα μας ανήκει και δεν είναι κτήμα κανενός και ότι υπάρχουμε εμείς που θα αντισταθούμε στην Παγκοσμιοποιημένη βαρβαρότητα των Ελλαδέμπορων εκείνων που παριστάνουν τους δημοκράτες. Εμείς, « Τήν Ελλάδα θέλομεν κι άς τρώγωμεν πέτρες».  
         Οι εξελίξεις στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια μας κάνουν να βλέπουμε την Ελλάδα μας καθημερινά να βρίσκεται υπό κατάληψη, να υποβαθμίζεται από τις τοκογλυφικές συμμορίες και η κατάσταση να έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα ως Έθνος να υποτάσσεται σε συμφέροντα αλλότρια, σε μηχανισμούς αυθαιρεσίας και ασυδοσίας που την ταλαιπωρούν και της κλέβουν τη ζωή της. Και το ερώτημα είναι προς τους εαυτούς μας: «Θα τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν, ως Έθνος, στην καταστροφή; Θα επιτρέψουμε να μας αφανίσουν όπως ευαγγελίζονται;» Εμείς βροντοφωνάζουμε: ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!
         Ξέρουμε, το ζούμε και το βλέπουμε οι Έλληνες ποιοί ευθύνονται για τις τριτοκοσμικές συνθήκες αλλά ας το νοιώσουν καλά οι οποιοιδήποτε «δήθεν», που ήρθαν από το πουθενά, ότι η Ελλάδα των Ελλήνων, δεν είναι άσυλο εκπορνευμένων συνειδήσεων και οι ξενόδουλες κατοχικές «κυβερνήσεις» που ως οδαλίσκες σέρνονται στα ανήλιαγα πορνεία των διεθνών Στοών και των κάθε είδους Λεσχών, ας αναλάβουν πλέον τις ευθύνες τους.
          Ξεχνάνε βέβαια οι ποδηγέτες των ονείρων μας ότι η ελληνική κοινωνία είναι πλέον υπεύθυνη, ότι έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν παζαρεύει το μέλλον της και ότι τον πρώτο λόγο έχει ο Έλληνας και όχι αυτοί. Ξεχνάνε ότι όλοι οι Έλληνες θέλουμε μιά Ελλάδα με κοινωνικό πρόσωπο, κοινωνικές κατευθύνσεις και κοινωνική δράση υπέρ του Έλληνα. Θέλουμε την Ελλάδα μας και θα τα καταφέρουμε.
 Το «φτάνει πιά...» που ξεπηδά από το στόμα του αγανακτισμένου Λαού επιβάλλει την συσπείρωση όλων των Ελλήνων, όλων εκείνων οι οποίοι πιστεύουν στα Μεγάλα πεπρωμένα της Φυλής μας, στην υπόσταση και στα απαράγραπτα δικαιώματα του Έθνους μας που αποτελούν τον λόγο της υπάρξεώς μας. Απαιτείται λοιπόν αμέσως δράσηΤώρα όχι αύριο. Απαιτείται η αυτοστρατολόγησή μας εδώ και τώρα με το σάλπισμα της συστραφείσης: ΕΛΛΗΝΕΣ! Αυτή η χώρα σας ανήκει. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!!! Έλληνες  εμπρός, γκρεμίστε την δικτατορία των διεφθαρμένων!!!
 Το Έθνος μας αξίζει οποιαδήποτε θυσία! Θα την προσφέρουμε αυτή την θυσία υποσχόμενοι ότι: «Δεν θα αρνηθούμε το αγαπημένο μας Έθνος. Δεν θα προδώσουμε τους εαυτούς μας. Δεν θα απομακρυνθούμε από την μητέρα Ελλάδα μας. Εδώ γεννηθήκαμε, εδώ ζούμε, εδώ θα πεθάνουμε, κι αν το καλέσει ο καιρός και μύριες φορές για σένα να πεθάνουμε». Ας το κατανοήσουν οι πάντες πως εμείς βρισκόμαστε στις επάλξεις του κάστρου των ψυχών μας κι αν έλθει η ώρα η τρανή, θα ακουστεί και πάλι η ιαχή του αγώνα: «ΑΕΡΑ!!!!»  
         Κάτω από αυτές τις συνθήκες, υπακούοντας στην επιταγή της ακροτελεύτιας διατάξεως του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4], δίνουμε την δική μας απάντηση στο αύριο της δικής μας ΕΛΛΑΔΑΣ και καλούμε τους Έλληνες σε συνειδησιακή, πνευματική και ηθική επανάσταση.
         ΚΑΛΟΥΜΕ σε συστράτευση εσάς τους απανταχού Έλληνες ΖΗΤΩΝΤΑΣ από όλους σας να αγωνιστούμε μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας για να πετύχουμε τους στόχους μας για μιά Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της Ελλάδας άς κοιτάξουμε μπροστά. Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας τώρα, από αυτή την στιγμή κρατώντας ψηλά τι ιερό μας σύμβολο, τη γαλανόλευκη.... Τα λάβαρα λοιπόν ψηλά. Ψηλά τις σημαίες αδέλφια. Και η ώρα είναι ΤΩΡΑ! Υπάρχουν αυτοί που ξέρουν, που θέλουν και μπορούν να πουν: «Εμπρός να κάνουμε το όραμα πράξη! Εμπρός για την Ελλάδα! Εμπρός! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΩΡΑ. Τώρα ή ποτέ!!! ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Αδέλφια!!! Σταθείτε στις επάλξεις του χρέους σαν Έλληνες!!! Το σύνθημά μας  είναι ένα και είναι λόγος ύπαρξης και ζήτημα τιμής για εμάς το Έθνος των Εθνών: Έλληνες, ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!!!! Νύν υπέρ πάντων ο αγών!!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς τους υβρίζοντάς με και του απειλούντες με, επειδή τα γραφόμενά μου τους ενοχλούν, θέτω υπ’ όψιν τους ότι: ΔΕΝ ΠΙΝΩ, ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ και ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΠΛΕΟΝ!!!          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)