Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ταλιμπάν λιθοβολούν μέχρι θανάτου μια γυναίκα – Φρικιαστικό βίντεο



ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ.

Οι εικόνες που μετέδωσε αραβικό τηλεοπτικό κανάλι σοκάρουν. Ταλιμπάν λιθοβολούν μέχρι θανάτου μια γυναίκα.


Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που μετέδωσε το αραβικό τηλεοπτικό κανάλι Al Aan. Το ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει Ταλιμπάν να λιθοβολούν μέχρι θανάτου μια γυναικά. Ο λόγος η γυναίκα αυτή βγήκε βόλτα με έναν άνδρα ενώ δεν ήταν παντρεμένη.
Μάλιστα ο άνδρας που την συνόδευσε πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τους Ταλιμπάν γιατί με τη σειρά του κι αυτός ατίμασε όπως είπαν την εν λόγω γυναίκα.
Το βίντεο που ακολουθεί σοκάρει....

ΠΗΓΗ: http://old.elladanews.gr/

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
σε συνέχεια της δημοσίευσης μας:

Έδειραν μέχρι θανάτου και κρέμασαν αθώα παιδιά στο Πακιστάν (video)  και η σημερινή βασίστηκε σε γεγονός που έγινε πριν έναν χρόνο περίπου. Για κάποιους λαούς η μοιχεία είναι κακούργημα και έχει ποινή τον θάνατο. Αυτός ο λιθοβολισμός που σοκάρει, διαπράχτηκε πρόσφατα και όχι στον μεσαίωνα, με αιτία ότι το ζευγάρι εθεάθη μαζί. Οι παρευρισκόμενοι δεν έλαβαν υπόψη τους την αγάπη του ζευγαριού, αλλά προχώρησαν σε μια δολοφονία, δολοφονία της ανθρώπινης ύπαρξης, των δικαιωμάτων και των ανθρώπινων συναισθημάτων. 


Θα επαναλάβουμε: μήπως αυτή η κουλτούρα δεν ταιριάζει με την φιλελεύθερη ιδεολογία και νοοτροπία των Ελλήνων; Μήπως η ιδέα της πολυπολιτισμικότητας που μας επιβάλλουν είναι αποτυχημένη εξ αρχής ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)